Expositie kunstenaar Anne Hartman en Peinturisten

ITTERBECK - Op de zondagen 15, 22 en 29 september exposeert Anne Hartman uit Almelo en een deel van de kunstenaarsgroep de Peinturisten in de expositieruimte van het openluchtmuseum Heimathof in Itterbeck, vlak over de grens bij Tubbergen / Mander.

De expositie is op deze zondagmiddagen geopend van 14.00 tot 17.30 uur, de toegang is gratis. Anne Hartman schildert met olieverf op de traditionele manier; klassiek realistisch. Zijn onderwerpen zijn meestal stillevens om de rust en eenvoud die deze uitstralen. Maar ook portretten, dieren en landschappen zijn geliefde onderwerpen.

Veel ervaring
Sinds 2011 is Anne medelid van het kunstenaarscollectief de Peinturisten. Een drietal kunstenaars van dit collectief exposeert tegelijkertijd met Anne Hartman, dit zijn Menthap Guler met realistisch moderne kunst in olieverf, Cindy Pots met figuratieve kunst in acryl en Jannie Meijering met figuratief/realistische kunst in Acryl en Pastelkrijt. Kortom, een mooie veelzijdige expositie met diverse kunstvormen.

Mooie locatie
Op het landgoed van het Heimathof zijn diverse oude boerderijen, landbouwwerktuigen en gereedschappen te bewonderen. Ook is er een oude zagerij, een smitse, een oude schoolklas en een gezellig cafe waar u heerlijke koffie met Kuchen kunt eten en drinken. U vindt het Heimathof aan de Schoolstege nummer 5 in Itterbeck. Kijk voor meer informatie over deze expositie ook op de website www.heimathofitterbeck.de