Oldenzaal viert de Dag van het Park

OLDENZAAL - Aanstaande zondag 26 mei is het de Dag van het Park in Oldenzaal. Inner Wheel Oldenzaal organiseert dan voor de vijfde keer deze dag in het Kalheupinkpark.

Het Kalheupinkpark zal deze middag een sfeervolle plek zijn waar bezoekers kunnen genieten van de beeldschone natuur, gezelligheid en talentvolle artiesten. De dag van het park wordt georganiseerd door Inner Wheel Oldenzaal, een club die is verbonden aan Rotary. Inmiddels gaan ze sinds een aantal jaar onder hun eigen naam verder met soortgelijke doelstellingen, waaronder het organiseren van plezierige evenementen.

Activiteiten in het park
Tijdens de Dag van het Park zal het Kalheupinkpark tal van verschillende functies vervullen. Zo wordt er een kunstmarkt opgezet, is er een stadsdichter aanwezig en tal van activiteiten, waaronder dans, cupcakes versieren en het ouderwets gezellige sjoelen! Gedurende de hele dag wordt de muziek verzorgd door verschillende artiesten en groepen. Hiervoor wordt medewerking verleend door onder andere Semper, Anne Damink, het jeugdorkest van St. Joseph, Encore, de Boeskool Bloazers en meer. De podia worden ook gebruikt voor spetterende optredens met onder andere dans en theater van Joliens theaterhuis en Lez Studio. Ondertussen verblijdt Clown Mikey de bezoekers gedurende de hele dag met de leukste balonnencreaties. Op de kunstmarkt kan men naar hartelust struinen tussen de creatieve hebbedingetjes. Kinderen kunnen zich gedurende de dag vermaken met een foto-speurtocht of zich laten schminken.

De Dag van het Park is van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het evenement.