Afbeelding
Foto: Siebe Grijpma

Carnavalsfestival BoesCabaal pakt dit jaar wederom uit!

OLDENZAAL - De Boeskoolstad maakt zich weer op voor een fenomenaal carnaval de komende tijd; er zijn weer veel leuke activiteiten voor een brede doelgroep feestvierders. Naar goed gebruik keert ook BoesCabaal weer terug. Op zondag 10 februari zal dit weer gehouden worden.

Lamme Frans en het Party DUO van Nederland "de Buurman en Buurman Show" komen naar de Boeskoolstad. Met de gevestigde namen als Lamme Frans en het Party DUO van Nederland "de Buurman en Buurman Show" gaat organiserend comite´ de Klingelbuul'n verder met de succes formule van BoesCabaal. Er zijn dit jaar weer 3 zalen met 3 thema's.

Kapellen
Kapellen en Carnaval in Oldenzaal zijn en blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo'n 18 kapellen uit geheel Nederland presenteren zich dit jaar op BoesCabaal. Evenals voorgaande jaren strijden de kapellen, welke eventueel gejureerd willen worden, bij Cafe´ Moatman om de prijzen op muzikaal vlak. Het tot Dweilcafe´ omgetoverde voorcafe´ van Rouwhorst wordt misschien wel de gezelligste 'place to be' voor de festivalgangers van het eerste uur. Het merendeel van de kapellen vertonen hier in ongedwongen sfeer wat ze in hun mars hebben. De Jeugd kan helemaal los gaan in de (FeestTent-)Zaal op de beats van Feest DJ Bart alwaar ook Lamme Frans en de Buurman en Buurman Show ten tonele zullen verschijnen. Carnavalsfestival BoesCabaal heeft zo 'voor elk wat wils' zegt het organiserend comite´. Met 3 verschillende thema's in evenzoveel zalen is voor menig muziekliefhebber en vele generaties het Carnavalsfestival 'DE' opwarmer voor het Carnaval wat drie weken later zijn hoogtepunt bereikt in de Oldenzaalse binnenstad. BoesCabaal zal gehouden worden op zondag 10 februari van 13.00 tot 22.30 uur in Dans- en Partycentrum Rouwhorst. Kaarten zijn te koop bij Kiosk Ome Toon en Rouwhorst. Kijk ook op: www.boescabaal.nl, Twitter/FB voor de link naar e-tickets https://z.jewellabs.net/easyticketshop/dekadolstermennekes