Afbeelding

Gezellige braderie op de Woonboulevard Almelo zondag

Zakelijk

Woonboulevard Almelo houdt zondag 12 mei weer een gezellige braderie. Van 11.00 tot 17.00 uur is er volop gezelligheid en moeders worden extra verwend, omdat het Moederdag is.

Almelo - De zomervakantie goed afsluiten? Dat kan zondag 12 mei met de gezellige zondag braderie op Woonboulevard Almelo. De braderie is extra lang, want naast mooie home deco, snuisterijen, sieraden en lekkernijen zijn er ook tweedehandse kramen. Dat wordt dus koopjes jagen!

Omdat het Moederdag is, worden moeders en oma`s extra verwend. In de winkel Kamera Express staat een professionele fotograaf voor hen klaar om gratis een mooie foto te maken. Je krijgt ook een afdruk mee naar huis. En op het plein lopen immens grote Mascottepoppen rond, waaronder Lady Diva, Mirabel en Queen Bee. Zij delen aan de moeders leuke presentjes uit.

Uiteraard staan deze bekende tv-figuren ook klaar voor een high five en kunnen kinderen gratis geschminkt worden. Het belooft weer een erg gezellige dag te worden. Want het is Lente Sale in alle winkels op Woonboulevard Almelo. Van 50 tot 70 procent discount op onder meer leuke accessoires, meubelen, tuingereedschap en matrassen. Dus zowel op het plein als in de winkels volop winkelplezier!

Maar je kunt ook eerder op Woonboulevard Almelo terecht. Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) staat er een grote Bungee Jump Trampoline op het plein. Hier mag je gratis in. Je krijgt dus letterlijk de kans om naar de hemel te springen en vervolgens weer veilig af te dalen naar dit leuke woonplein! Uiteraard onder professionele begeleiding, waardoor ouders ook even zonder kinderen rustig inkopen kunnen doen. De winkeliersvereniging op Woonboulevard Almelo vindt het belangrijk dat de entree voor iedereen gratis blijft en kinderen, zowel op de braderie als tijdens Hemelvaartsdag op het plein, volop fun kunnen beleven!

Dus wil je de meivakantie leuk afsluiten, kom dan gezellig naar Woonboulevard Almelo, deze zondag van 11.00 tot 17.00 uur!

Vocht rondom hart en langen kunnen een hele impact hebben op je gezondheid.
Vocht waar louter lucht hoort te zijn 21 minuten geleden
Afbeelding
Recept: Gestoomde schelvis met wortelmix en botersaus 22 mei, 14:03
Senioren beschermen was een belangrijk aspect van de pandemie. Onder meer door hen vroegtijdig te vaccineren.
ANBO-PCOB: 'Klachten na corona nog vaak niet herkend bij senioren' 21 mei, 11:57
Afbeelding
Rookmelders redden levens 20 mei, 13:51
Afbeelding
Ook ouderen krijgen nog vaak te maken met leeftijdsdiscriminatie 20 mei, 13:47
Snelle behandeling is essentieel, zeker bij een herseninfarct.
Kunt ú een beroerte goed herkennen? 19 mei, 12:44
Bij de historische leeskring worden boeken over de geschiedenis gelezen en besproken.
De historische leeskring: samen boeken kiezen en bespreken 18 mei, 13:54
Afbeelding
Stoelen voor de muziekkoepel 17 mei, 16:56