Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.
Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.

‘Concert van Andreas Gabalier wordt het feest van het jaar’

Uitgaan

Het Euregiofestival ‘SummerFeelings’ vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Gronau en wel op vrijdag 30 augustus. Na de stergasten Mark Forster en Roland Kaiser in de eerdere edities is het nu de beurt aan een echte superster. Niemand minder dan Andreas Gabalier komt naar het Münsterland.

GRONAU - “Onder het motto ‘Hulapalu - Der Dirndl-Wahnsinn geht weiter’ belooft het het grootste openluchtfeest van het jaar in de hele regio te worden”, aldus de organisatie. Iedereen die ooit een concert van Andreas Gabalier heeft bezocht, weet hoe opzwepend, aanstekelijk en energiek zijn optredens zijn: niemand blijft stilstaan wanneer de Oostenrijkse popster zijn grote hits als ‘Hulapalu’ of ‘I sing a Liad für di’ ten gehore brengt. En ‘Amoi seg‘ma uns wieder’ laat zelden droge ogen achter. 

De Volks’Rock’n’Roller wordt al jaren over alle landsgrenzen heen geprezen vanwege de bijzondere, unieke sfeer en de adembenemende show. Talloze prijzen, miljoenen verkochte platen en uitverkochte zaal- en stadiontours zijn daar het bewijs van. Fans en volgers kijken dan ook uit naar zijn enige openluchtshow in 2024 in Noordrijn-Westfalen en West-Niedersachsen. Een cult-aftershowfeest rondt het cultfestival ‘SummerFeelings’ in Gronau af. 

De voorverkoop is al in volle gang. Ruim twee derde van de momenteel beschikbare tickets is al verkocht. Naast de reguliere tickets zijn er nu ook VIP-tickets verkrijgbaar. Iedereen die al een normaal ticket heeft en nu graag een upgrade naar de VIP-status wil, kan dit boeken op de website van de organisator. 

westfalen-events.de

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 10 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 15 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56