Afbeelding
Foto: Shutterstock

Quick ‘20 eert overleden Ben Hommels

Sport

OLDENZAAL - Voetbalclub Quick ‘20 stond deze week stil bij het overlijden van Ben Hommels. Afgelopen zaterdag is hij op 87-jarige leeftijd overleden. 

Hommels was Lid van Verdienste vanwege zijn vrijwel eindeloze inzet voor de club. Zo stond hij zo’n 25 jaar lang elke woensdagmiddag op het veld om de jongste jeugd te trainen. Na de coronapandemie keerde hij helaas niet meer terug op de velden; ook omdat zijn gezondheid langzaam achteruit ging. Voor zijn ruim 40 jaar lange inzet als vrijwilliger werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. In een liefdevol ‘in memoriam’ roemt de club zijn inzet als gouden vrijwilliger met een grote passie en liefde voor de club en het jeugdvoetbal in het bijzonder. Zij wensen Hommels’ familie dan ook veel sterkte de komende tijd met het verlies..

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 10 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 15 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56