Het afgelopen jaar werd een recordaantal kroketten verkocht voor het goede doel. De Leo Club Oldenzaal hoopt dat ook dit jaar weer veel mensen komen genieten.
Het afgelopen jaar werd een recordaantal kroketten verkocht voor het goede doel. De Leo Club Oldenzaal hoopt dat ook dit jaar weer veel mensen komen genieten.

De kermiskroket gaat met de tijd mee

Algemeen

Tijdens de jaarlijkse najaarskermis in Oldenzaal mag ook de traditionele ‘kermiskroket’ niet ontbreken. Vorig jaar werd een nieuw record van maar liefst 18.900 kroketten behaald, maar toch kan het altijd nog beter volgens de leden van de Leo Club Oldenzaal.

OLDENZAAL - Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september staat de Leo Club, bestaande uit twintig leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar, voor stadshotel Ter Stege om de kroketten te verkopen. Ook dit jaar hebben weer een groot aantal bedrijven zich aan de actie verbonden. Door zoveel mogelijk sponsoring én de volledige vrijwillige inzet van de leden van de Leo Club blijft er hopelijk ook dit jaar een mooi bedrag onderaan de streep over voor het goede doel.

Dit jaar heeft de actie een prachtig hoofddoel: het realiseren van fietslabyrinten bij Oldenzaalse zorgcentra. Een fietslabyrint is een hometrainer, een tv-scherm en een programma met meer dan 600 virtuele fietstours. Niet voor alle bewoners van zorgcentra is het haalbaar om vaak naar buiten te gaan of deel te nemen aan uitjes. Met een fietslabyrint kunnen ze op een veilige manier bewegen en plezier beleven. Het is een veilige manier om ‘samen buiten te zijn’ en de vitaliteit te verhogen. “Wij geloven als club in het verminderen van eenzaamheid en verhogen van vitaliteit door dit soort geweldige projecten. Een bijdrage aan dit initiatief voor fietslabyrinten dragen wij dan ook een erg warm hart toe, wij hopen u ook!”

Bent u tijdens het kermisweekend in de buurt van Oldenzaal of was u toch al van plan een rondje te maken over de kermis? Kom dan zeker langs voor een heerlijke kroket. Bestellen om af te halen kan ook via E-mail naar leocluboldenzaal@gmail.com. Bellen of Whatsappen naar 06-33 21 63 79.

De actie gaat met z’n tijd mee en daarom is het vanaf dit jaar ook mogelijk om te pinnen aan de kraam. Mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Stichting Stapstad Oldenzaal die de pinautomaten ter beschikking stelt. De kroketten kosten met ingang van dit jaar 1,50 euro per stuk en men krijgt 11 stuks voor 15 euro. Kom naar de kermis, haal een kroketje (of meerdere) en steun op een smakelijke manier het goede doel! Op de hoogte blijven van de actie of andere activiteiten gedurende het jaar? Volg dan de Leo Club Oldenzaal op Facebook en Instagram.

De vrijwilligers staan al weer klaar om de kroketten te verkopen.
Afbeelding
!
Afbeelding
Nieuwe schrijfgroep 25 sep, 14:08
Afbeelding
Goede wijn behoeft geen krans: geslaagd eerste Twents Wijnfeest 25 sep, 13:06
Afbeelding
Leer anders naar kunst te kijken met deze cursus 24 sep, 14:25
Afbeelding
Kledinginzameling voor maneges met goed doel 24 sep, 13:04
Afbeelding
Gemeente praat met sportsector 23 sep, 15:11
Afbeelding
De kermiskroket gaat met de tijd mee 23 sep, 14:20
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29