Afbeelding

Oldenzaal heeft zin in kermis!

Algemeen

Oldenzaal is al weer af aan het tellen voor het kermisweekend! Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september is het namelijk weer tijd voor de najaarskermis. Omdat het leven al duur genoeg is, hebben wij uiteraard weer gezorgd voor leuke kortingen voor de lezers, jong en oud.

OLDENZAAL - Het is een traditie die wij graag in ere houden: kortingsbonnen voor de kermis. Op pagina 5 van de gedrukte krant staan weer diverse kortingsbonnetjes afgedrukt die men in kan leveren bij de diverse kermisattracties. Hebt u nog geen krant ontvangen of wilt u graag een extra exemplaar? Kijk op de website voor de diverse afhaalpunten in Oldenzaal.

De Ganzenmarkt, het Plechelmusplein, de Kerkstraat en de markt zijn van vrijdag 23 september tot en met 26 september weer het decor van de najaarskermis. Vrijdag vanaf 14.00 uur te bezoeken, zaterdag, zondag en maandag vanaf 13.00 uur. De kermisexpoitanten zorgen voor een mix van traditionele en moderne attracties. Want natuurlijk mogen de botsauto’s, de draaimolen en de Crazy Spider niet ontbreken. Ook leuk: de Sky Glider, het Funhouse en de Pusher. Tel daar de sfeer in de horeca bij op en Oldenzaal is weer klaar voor een nieuw kermisweekend. En vergeet natuurlijk de kermiskroketten niet!

Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 27 mei, 13:59
Afbeelding
Eerste Graan & Korenfestival in Oldenzaal was zeer geslaagd 27 mei, 10:17
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15
Afbeelding
Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder! 26 mei, 13:20
Afbeelding
Adviezen over gezinsbijslagen 26 mei, 13:12
Afbeelding
Tropische sferen op Woonboulevard 26 mei, 13:06
Afbeelding
Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim 26 mei, 11:55