Voetbalshop.nl heeft een uitgebreid assortiment en scoort met allerlei acties.
Voetbalshop.nl heeft een uitgebreid assortiment en scoort met allerlei acties.

‘Voetbal is de belangrijkste bijzaak’

Algemeen

Voetbalshop.nl op de Woonboulevard Almelo is een mooie voetbalwinkel met vele afgeprijsde artikelen.

Almelo - Op zoek naar een leuke sport voor jezelf of jouw kind? ‘Voetbal is de belangrijkste bijzaak van het leven’. Aldus de woorden van sportpresentator en voormalig perschef van Oranje Kees Jansma. Hij had met deze uitspraak zeker een punt. Zodra het Nederlands elftal speelt, wordt er massaal gekeken en heeft zelfs degene die anders nooit voetbal kijkt er ook nog eens een mening over. Volwassen mensen maken er een heus verkleedpartijtje van en straten worden versierd. Al moet er bekend worden dat dit laatste, gezien de voorzichtigheid in behaalde resultaten, iets minder wordt. Maar het blijft een feit: Nederlanders houden van voetbal. Zowel op tv als tezamen met hun eigen clubje.

En dat soms de score niet uitmaakt, maar dat het vooral om de gezelligheid gaat, bewijst maar weer eens het voetbal elftal uit Saasveld, RKSV Saasveldia 6. Zij doen mee aan het televisie programma “Scoren in de Kelderklasse”, met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder. En dit elftal scoort het meest in de derde helft. Het gebrek aan talent wordt gecompenseerd met een overdosis gezelligheid.

Ook in Twente vind je steeds meer stoere meiden op het veld. Met ruim 1,2 miljoen leden is de KNVB de grootste sportclub van Nederland. Het aantal vrouwelijke leden is de afgelopen jaren flink toegenomen. Hockey en voetbal zijn tegenwoordig de populairste teamsporten bij meisjes. En uiteraard wordt Nederland ook steeds trotser op haar Leeuwinnen.

Maar waarom is voetbal zo populair? Voetbal kijken is populair, maar waarom is voetbal veruit de populairste sport? Daar zijn een aantal, best logische, redenen voor. Een grote speler als Maradonna had in de sloppenwijk genoeg aan vrienden, een veldje en een bal. Ook vind je in elke plaats wel een voetbalclub, wat zorgt voor samenhorigheid en gezelligheid. Daarbij zijn de regels niet moeilijk en is het clubgeld redelijk te betalen, wanneer je het vergelijkt met andere sporten als tennis of paardrijden. En wat ook wel fijn is: “Size doesn’t matter”. Het doet er eigenlijk niet veel toe of je groot of klein bent, het gaat om behendigheid en snelheid. Sommige van de beste spelers, zoals Messi, Romario. Ribéry en Wesley Sneijder zijn rond de 1.70 m.eter Hoe kleiner je bent, hoe behendiger je vaak ook bent.

Kortom: “Zoek jij of jouw kind nog een leuke sport? Wellicht is voetbal dé sport!” Het begint allemaal met het juiste materiaal en voor voetbaltenues of de juiste voetbalschoenen kun je meer dan slagen in de winkel op Voetbalshop.nl op Woonboulevard Almelo. Deze uitgebreide voetbalwinkel zit naast Wok In Vuur en Vlam en is nu zeker een bezoekje waard, want heel veel artikelen zijn scherp afgeprijsd. Kijk voor de laatste acties op www.voetbalshop.nl. Hier staan ook de winkeltijden van de winkel in Almelo vermeld. We zien je graag op het veld en bij Voetbalshop.nl / Almelo.

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Kijk voor de laatste acties op: www.voetbalshop.nl

!
Afbeelding
Nieuwe schrijfgroep 25 sep, 14:08
Afbeelding
Goede wijn behoeft geen krans: geslaagd eerste Twents Wijnfeest 25 sep, 13:06
Afbeelding
Leer anders naar kunst te kijken met deze cursus 24 sep, 14:25
Afbeelding
Kledinginzameling voor maneges met goed doel 24 sep, 13:04
Afbeelding
Gemeente praat met sportsector 23 sep, 15:11
Afbeelding
De kermiskroket gaat met de tijd mee 23 sep, 14:20
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29