Naast goede producten is juist ook goed advies belangrijk voor een optimaal schoonmaakresultaat.
Naast goede producten is juist ook goed advies belangrijk voor een optimaal schoonmaakresultaat. Foto: Picasa

Alwie Groothuis: JEMAKO producten

Algemeen

Mijn huishoudelijke hulp is op vakantie, en ik constateerde dat het kooktoestel waar ik dagelijks gebruik van maak toe was aan een grondige schoonmaakbeurt. De schoonmaakwoede kwam in mijn bovenkamer. Koken is wél mijn hobby, maar schoonmaken beslist niet. Plotseling kwam Alwie Groothuis op mijn netvlies. Alwie Groothuis, de man die ons onlangs nog wat tips had gegeven over het reinigen van de Stolpersteine. 

OLDENZAAL - Dus ging ik op de vouwfiets naar de Monnikstraat 44 in hartje stad. De deur ging open en de altijd vriendelijke en aimabele Alwie gaf mij een hartelijk welkom. Ik vertelde waarvoor ik kwam en hij vertelde dat meerdere oudere en alleenstaande mannen bij hem kwamen voor advies over het schoonmaken en over zijn schoonmaakproducten.

Kopje koffie er bij en Alwie Groothuis vertelde. “Ik ben al meer dan 17 jaar zelfstandig JEMAKO distributiepartner, en ik doe mijn werk met veel plezier. Hoe mooi is het om zoveel mensen blij te maken met de aangedragen tips en producten die ik verkoop aan particulieren, instellingen en bedrijven.”

Alwie zet koffie en even dwalen mijn gedachten af naar vroeger. In zijn jeugdjaren was hij werkzaam als bloemenstylist; hij was een bloemsierkunstenaar destijds in Hengelo. Vaardig, creatief en vindingrijk zijn een aantal eigenschappen van deze in Deurningen geboren en al jaren in Oldenzaal wonende zelfstandige ondernemer. Hij laat graag zijn producten zien en vertelt dan ook dat schoonmaken een fluitje van een cent is - mits je de producten van JEMAKO gebruikt. Strepen op de ramen, kalk op de kranen in de badkamer, stof op de boekenplanken. Allemaal schoonmaak-taken die om hun eigen oplossing vragen. “Ik bied producten aan die speciaal daarop zijn afgestemd. Mooi voor mij maar ook voor mijn klanten en dat ik al zoveel mensen blij heb kunnen maken met JEMAKO producten.”

Schoonmaken moet tegenwoordig duurzaam, hygiënisch en vooral effectief zijn. Voor velen is schoonmaken dan ook geen hobby, maar met JEMAKO is het een fluitje van een cent. Je krijgt plezier in het ramen lappen met de natte en droge doeken. Daar ben ik bekend mee geworden, de handige doeken voor de ramen. Zo simpel kan schoonmaken zijn, het hoeft geen karwei te worden.

“Ben je wijnliefhebber?” is zijn vraag. Ja zeker is mijn antwoord. “Voor degene die van wijnen houden is de theedoek onmisbaar om het glas te laten glanzen als een eikel in de maneschijn. De wijn hangt nog beter in het glas en de smaak is naar nog meer. Dat wil toch iedereen, een zo goed mogelijk resultaat behalen met zo min mogelijk inspanning in een korte tijd. Trouwens ik ben ook van het wijnen en ga graag met mensen die wijnen drinken om. Je moet weten Martin, JEMAKO is mij op het lijf geschreven. Tijdens een informatieavond tips geven hoe je snel en simpel alles in je huis van badkamer tot keuken en van je terras tot vloer schoon kunt maken. Dat kan bij jou thuis maar ook hier in de presentatieruimte. Een informatieavond, gezellig en ongedwongen voor diegenen die interesse hebben in de schoonmaakproducten en de reinigers van JEMAKO. De producten en reinigers testen zonder enige verplichting.”

Wilt u een presentatie bijwonen, neem dan contact op en bel: 06-100 16 756. Komende week is ook weer Boeskool is Lös. Dan staat Alwie met zijn presentatiestand in de Grootestraat in Oldenzaal. Kom ook kennismaken met de JEMAKO-producten en het uitstekende advies. Online bestellen is ook mogelijk; kijk hiervoor op: www.alwie.com 

Alwie helpt graag met de juiste keuze voor het geschikte schoonmaakmiddel.
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
'Made In Twente' podcast 8 apr, 11:23