Er is weer veel moois te zien op de Zomerfairs op Havezathe Het Everloo in Rossum. (Foto/tekst: Martin Meijerink)
Er is weer veel moois te zien op de Zomerfairs op Havezathe Het Everloo in Rossum. (Foto/tekst: Martin Meijerink)

Ditsmie organiseert Zomerfairs op havezathe Het Everloo in Rossum

Algemeen

Wie op zoek is naar exclusief antiek of mooi brocante kan zondag 24 juli, zondag 31 juli en op de zondagen 7 en 14 augustus van 10.00 tot 17.00 uur terecht op de evenementenweide van Havezathe Het Everloo aan de Everloostraat 16 in Rossum. 

ROSSUM - Op deze prachtige buitenlocatie houdt Ditsmie lifestyle en curiosa de Zomerfair s2022. Ditsmie, in deze naam zit verscholen wie ze is. “Dit is Mieke”. Mieke Rietman uit Oldenzaal organiseert al jaren door het hele land lifestyle- en curiosamarkten. In het gesprek met Mieke benadrukt ze met klem, dat het geen rommelmarkt is maar dat het een markt is waar handelaren en verzamelaars in antiek, curiosa en brocante uit heel Nederland etaleren, presenteren en hun mooie stukken te koop aanbieden. 

Er is voor iedereen wel wat te vinden. Bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op uw interieur of iets moois om te dragen? Op deze inmiddels jaarlijks terugkerende Zomerfair brocante en antiekmarkt is genoeg te vinden aan antiek en brocante. Gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd, gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, vergulde halskettingen en ook een ruime selectie aan porselein, kristal en mooie schilderijen en prenten.

En wie van onmeunig lekkere dingen houd kan hier ook genieten van de overheerlijke streekproducten die worden aangeboden. Het is er allemaal te zien, te proeven en te koop op zondag 24 juli en zondag 31 juli en de zondagen 7 en 9 augustus in Rossum op de sfeervolle locatie Havezathe Het Everloo. Het Everloo, het landgoed met een karakteristiek, monumentaal bouwhuis en een vernieuwde grachtenaanleg, de plek om te genieten.

Het landgoed grenst aan het prachtige natuurgebied Roderveld. De toegang op de Zomerfair is gratis. Een goede tip, kom op de fiets naar knooppunt 50, dan wordt het een dubbelop genieten, en van de natuur en landschap in Twente en van een gelikte Zomerfair. Omdat er in het weekend veel dagjesmensen een bezoek brengen in Twente en met name in Rossum en omgeving, zal het zeker ook op deze zondagen weer gezellig druk zijn op de wegen naar het Roderveld en het Everloo om deze gezellige fair te bezoeken. Een mooi evenement dat ongetwijfeld erg gezellig zal zijn.

Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 27 mei, 13:59
Afbeelding
Eerste Graan & Korenfestival in Oldenzaal was zeer geslaagd 27 mei, 10:17
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15
Afbeelding
Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder! 26 mei, 13:20
Afbeelding
Adviezen over gezinsbijslagen 26 mei, 13:12
Afbeelding
Tropische sferen op Woonboulevard 26 mei, 13:06
Afbeelding
Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim 26 mei, 11:55