<p>Heerlijk genieten van een ontspannen High Tea op een mooie locatie; het kan op dinsdag 26 juli.</p>

Heerlijk genieten van een ontspannen High Tea op een mooie locatie; het kan op dinsdag 26 juli.

High Tea in plaats van Alzheimercafé deze zomer

Het Alzheimercafé Oldenzaal en Losser ligt stil in de zomermaanden. Maar om mensen niet helemaal in een zwart gat te laten vallen wordt wel een leuk uitje gehouden. Op dinsdag 26 juli is er een High Tea voor deelnemers in het Arboretum Poort Bulten in De Lutte.

LOSSER - Het Alzheimercafé is een vaste bijeenkomst waar mensen met alzheimer, hun naasten en andere belangstellenden terechtkunnen met vragen en voor advies. De bijeenkomsten hebben vaak ook specifieke thema’s die aansluiten bij dit ziektebeeld. Naast de input van experts is het mooie ook vooral dat mensen onderling ervaringen uit kunnen wisselen.

De High Tea is een leuke gelegenheid om eens op een andere manier bijeen te komen. Even aan wat anders denken. De High Tea wordt gehouden op dinsdag 26 juli in het Arboretum Poort Bulten aan de Lossersestraat 66 in De Lutte. Dit duurt dan van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan tot 19 juli door te mailen naar b.grundel@alzheimervrijwilligers.nl of bel dagelijks na 17.00 uur op: 06-82 92 63 70 voor meer informatie.

Meer berichten
 
Auto zoeker