<p>De kinderrommelmarkt op de Boeskool. (Foto: Wiebe Nieuwenhuis)</p>

De kinderrommelmarkt op de Boeskool. (Foto: Wiebe Nieuwenhuis)

(Foto: Wiebe Nieuwenhuis)

Nieuwe opzet rommelmarkt

Dit jaar heeft het Boeskoolbestuur de regels aangepast voor de kinderrommelmarkt, in de Kortestraat en verlengde Deurningerstraat te Oldenzaal. Dit om te voorkomen dat kinderen en veelal ouders om 04.00 uur het bed uit moeten om een paar meter te bemachtigen op de markt. 

OLDENZAAL - Vanaf nu kunnen de kinderen inschrijven via de Boeskoolwebsite om één van de 65 kramen te reserveren. Dit betekent dat kinderen (tot 16 jaar) rustig om 07.30 tot 09.00 uur kunnen komen om hun eigen kraam in te richten. Hierbij ondervangt het bestuur dat kinderen om 12.00 uur op de Boeskooldagen volledig uitgeput zijn.

Inschrijving gaat als volgt; je schrijft je in voor één kraam per dag en maakt 10 euro over, welke je op de dag van je verkoopactiviteiten om 16.30 uur aan je kraam contant terug krijgt tegen inlevering van je plaatsbewijs. Dus de kinderen staan inclusief kraam zonder luifel gratis op de rommelmarkt. Bijkomende regels zijn dit jaar: er zijn geen grondplekken meer waar een matje of deken neergelegd kan worden. Deze worden echt uit het tracé verwijderd. Tevens mag en kan geen gemotoriseerd verkeer meer bij de kraam komen om deze na sluitingstijd om 17.00 uur te ontruimen. Inschrijven kan via: www.boeskoolislos.nl/informatie/kinderrommelmarkt 

Meer berichten
 
Auto zoeker