<p>Ook bij de Grolsch Veste worden diverse activiteiten gehouden.</p>

Ook bij de Grolsch Veste worden diverse activiteiten gehouden.

Truck Run voor cliënten DTZC

De Twentse Zorgcentra houdt deze zaterdag 18 juni weer de jaarlijkse Truck Run voor hun cliënten. Dit organiseren zij samen met de Tukker Truckers; dit jaar is de dertigste editie!

ENSCHEDE - Door de pandemie kon het uitje de afgelopen twee jaar niet gehouden worden. De doelgroep is immers kwetsbaar en evenementen mochten niet gehouden worden. Dit jaar belooft daarom extra gezellig te worden. Honderden vrachtwagens rijden dan weer een tocht dwars door Twente, met de Grolsch Veste in Enschede als start- en eindpunt. 

De route gaat verder richting Hengelo, langs Oldenzaal, keert boven Tubbergen en gaat vervolgens langs Albergen weer richting Enschede. Bij de Grolsch Veste zijn gedurende de hele dag leuke activiteiten, waaronder optredens van diverse artiesten. Ook is er een markt met producten die gemaakt zijn door de cliënten van dagbestedingsgroepen van De Twentse Zorgcentra. Iedereen is van harte welkom bij de Grolsch Veste of langs de route! 

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg en dienstverlening, door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers.

Meer berichten
 
Auto zoeker