<p>Oldenzaal kent vele leuke activiteiten; zoals hier een modeshow van lokale ondernemers in de binnenstad.</p>

Oldenzaal kent vele leuke activiteiten; zoals hier een modeshow van lokale ondernemers in de binnenstad.

(Foto: MASTERPHOTO.NL)

Praat mee over toekomst Oldenzaalse binnenstad

Voor de gemeenteraad met zomerreces gaat wil men graag een beginnetje maken met het eerste thema uit het raadsprogramma: de binnenstad. De gemeente nodigt Oldenzalers uit om hun mening te geven.

OLDENZAAL - Volgende week woensdag 15 juni ontvangt de gemeenteraad informatie van de eigen ambtenaren over dit thema, waarna op donderdag 16 juni een publieke bijeenkomst gehouden zal worden met andere partijen uit de binnenstad. Organisaties, ondernemers én inwoners zijn dan van harte welkom om hun ‘ambities, knelpunten, trends, dilemma’s en verwachtingen’ over de Oldenzaalse binnenstad uit te spreken naar de gemeenteraad. Mensen die graag deel willen nemen aan deze bijeenkomst moeten zich wel uiterlijk 15 juni aanmelden via griffie@oldenzaal.nl

De Oldenzaalse binnenstad kampt met zowel kansen als uitdagingen. Zo zijn al veel stappen gezet om leegstand aan te pakken en het centrum aantrekkelijker te maken voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. De gemeente wil graag samen met betrokken partners deze positieve lijn doorzetten.

Meer berichten
 
Auto zoeker