<p>De vaste bijeenkomsten verhuizen van het Michgoriushuis naar de Wilhelminastraat. De komende tijd is men even druk met het verhuizen.</p>

De vaste bijeenkomsten verhuizen van het Michgoriushuis naar de Wilhelminastraat. De komende tijd is men even druk met het verhuizen.

Alzheimer Café maakt zich klaar voor de verhuizing

Het Alzheimer Café Oldenzaal maakt zich op voor de komende verhuizing naar een nieuwe plek. Als gevolg is het geplande Alzheimer Café van 30 juni helaas geschrapt. Het thema van deze avond zou ‘dementie op jonge leeftijd’ zijn.

OLDENZAAL - Vanaf september zal het Alzheimer café niet meer gehouden worden in het Michgoriushuis, maar aan de Wilhelminastraat. Mochten er mensen geïnteresseerd zijn in het onderwerp van de vervallen avond of vragen hebben, dan kunnen zij contact nemen met Marlies Woolderink. Zij is lid van de stuurgroep van het Alzheimer Café en werkzaam als casemanager Dementie bij Zorggroep St. Maarten. Ze is bereikbaar op 06-46135766.

Op dit moment is er veel aandacht voor mensen met jong dementie in Oldenzaal, het is een kleine groep, maar het heeft veel impact op het dagelijks leven. Marlies Woolderink kan u informeren over hulpmogelijkheden. Maar ook over de inloopmiddagen, gespreksavonden en andere activiteiten die er al zijn speciaal voor jonge mensen met dementie en hun partner/kinderen. Deze groep zit vaak met specifieke vragen, juist omdat zij nog vaak in de kracht van hun leven staan met bijvoorbeeld werk of een gezin dat van hen afhankelijk is.

Meer berichten
 
Auto zoeker