Naast de carnavalsactiviteiten houden de carnavalisten van de Vennemuskes ook wat andere leuke evenementen gedurende het jaar.
Naast de carnavalsactiviteiten houden de carnavalisten van de Vennemuskes ook wat andere leuke evenementen gedurende het jaar.

Gezellige pinksterbingo bij De Vennemuskes op 2 juni

Algemeen

Het carnaval ligt inmiddels al weer achter ons. Na twee jaar afwezigheid genoot de Boeskoolstad volop van de traditionele gezelligheid. Maar naast de vaste plichtplegingen zijn er gedurende het jaar ook diverse andere leuke activiteiten! Zo houden de carnavalisten van de Vennemuskes op donderdag 2 juni een gezellige Pinksterbingo.

OLDENZAAL - Zo vlak voor Pinksteren een prachtige prijs winnen en een gezellige avond beleven? Dat kan bij O.C.V. de Vennemuskes! De bingo is terug van weggeweest. De drukbezochte bingo’s zijn bekend om de prachtige prijzen en deze staan ook nu weer te wachten op de deelnemers. Op 2 juni wordt er een Pinksterbingo georganiseerd in Sportcafe de Kolk, Brem 11 te Oldenzaal. De deur is open om 19.30 uur en om 20.00 uur starten ze met de bingo. “Mis dit niet en neem je buurvrouw, vriend, vriendin, collega, zus of wie je wilt mee. We zien jullie graag op donderdag 2 juni!”, aldus de enthousiaste Vennemuskes.

De Vennemuskes houden gedurende het jaar diverse leuke activiteiten. Wie meer wil weten over de activiteiten of het lidmaatschap kan kijken op: www.ocvdevennemuskes.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 27 minuten geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26