<p>Autisme is een heel breed spectrum dat voor iedereen net even anders is. De inloopmomenten helpen om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen.</p>

Autisme is een heel breed spectrum dat voor iedereen net even anders is. De inloopmomenten helpen om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen.

(Foto: )

Autisme Inloopspreekuur in de bibliotheek Oldenzaal

De Oldenzaalse afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Autisme houdt in Oldenzaal maandelijks autisme inloopmomenten in de bibliotheek Oldenzaal. Vanaf januari is er een tweede inloopmoment toegevoegd. Zo krijgen meer mensen de gelegenheid om deze te bezoeken.

OLDENZAAL - Op de eerste vrijdag van de maand is het inloopmoment van 18.00 tot 19.30 uur, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Hier komt nu ook een tweede inloop bij; op de tweede maandag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur. De vrijwilligers van de NVA zijn te vinden op de begane grond in de bibliotheek Oldenzaal in winkelcentrum In den Vijfhoek.

De NVA Oldenzaal heeft twee gespreksgroepen. Eén voor volwassenen met autisme en één voor ouders van een kind met autisme. De gespreksgroep voor volwassenen met Autisme is op de tweede maandag van de maand van 09.45 tot 11.15 uur. Voor ouders van een kind met Autisme is er eens per 5/6 weken een bijeenkomst. Beide gespreksgroepen vinden plaats in de bibliotheek Oldenzaal. Voor informatie over de data en tijdstippen of aanmelding voor een gespreksgroep email: nva.oldenzaal@gmail.com of bel/app: 06-24129063.

Meer berichten
 
Auto zoeker