<p>Een impressie van hoe de vestiging aan de Diamantstraat 14 in Hengelo eruit gaat zien. (Henri Koekenberg) </p>

Een impressie van hoe de vestiging aan de Diamantstraat 14 in Hengelo eruit gaat zien. (Henri Koekenberg)

Vestiging van Baan Twente in Hengelo gaat verhuizen

Baan Twente in Hengelo, dealer van het automerk Ford, gaat in 2022 verhuizen. Momenteel is deze Ford vestiging een vertrouwd gezicht aan de Wegtersweg 8 in Hengelo.

HENGELO - Sinds 1986 is het pand aan Wegtersweg 8 het onderkomen van Ford Twente, in 2022 zal dat de Diamantstraat 14 in Hengelo worden. “Een heel mooie nieuwe stap voor onze Ford vestiging in Hengelo”, aldus Baan Twente. “Het is een prachtige zichtlocatie en goed bereikbaar”.

Bij het revitaliseren van het nieuwe onderkomen worden daar waar mogelijk materialen opnieuw gebruikt. “Wij zien hier de mogelijkheid om een fantastisch duurzaam en circulair gebouw te realiseren. Investeren in duurzaamheid behoort ook tot de kernwaarden van Baan Twente.” 

De aanpassingen die worden gedaan stellen Baan Twente ook nog beter in staat om het complete aanbod Ford personen- en bedrijfswagens te presenteren. In de ultra moderne werkplaats worden onderhoud en reparaties verzorgd. “De werkplaats wordt ingericht voor de auto’s van nu, maar er wordt tevens rekening gehouden met de toekomst en de groei van het aantal elektrische voertuigen.”

Blijf op de hoogte via: www.fordtwente.nl 

Meer berichten
 
Auto zoeker