Foto:

Vogeltentoonstelling EOVV Vogelvrienden gaat door

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen van afgelopen week regent het momenteel weer afgelastingen. Toch zijn er ook zéker nog evenementen die wel door zullen gaan de komende tijd. Zo ook de vogeltentoonstelling van EOVV Vogelvrienden Oldenzaal.

OLDENZAAL - Zij houden deze zaterdag 20 en zondag 21 november gewoon volgens planning de jaarlijkse tentoonstelling. Deze zal gehouden worden bij hotel Het Landhuis aan de Bentheimerstraat 118 in Oldenzaal. Er zijn meer dan 300 vogels te bewonderen, waaronder kleurkanaries, postuur kanaries, wildzangvogels, tropische vogels, kleine en grote parkieten, papegaaien en duiven. Daarnaast is er een grote verkoopklasse van vogels. 

Deze jaarlijkse vogeltentoonstelling trekt beide dagen veel bezoekers uit geheel Overijssel en het grensgebied. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en de jaarlijkse tombola wordt ook gehouden waarbij diverse prijzen zijn te winnen. Let op: er zal een coronacheck plaatsvinden. U moet dus beschikken over een geldig vaccinatiebewijs of een recent negatief testbewijs om toegang te krijgen.

Meer berichten
 
Auto zoeker