<p>Sinterklaas komt zaterdag op bezoek bij het Huis van Katoen en Nu.</p>

Sinterklaas komt zaterdag op bezoek bij het Huis van Katoen en Nu.

(Foto:)

Sinterklaas komt aan in Oldenzaal

Sinterklaas komt deze zaterdag in Nederland. Hij zal in sneltreinvaart weer veel gemeenten bezoeken. Ook in Oldenzaal staat een feestelijke intocht gepland.

OLDENZAAL - Als gevolg van de coronamaatregelen was het onzeker of en hoe de intochten door konden gaan. Minister Grapperhuis van Justitie wilde niet de grote spelbreker zijn en liet het aan gemeenten over om de intochten al dan niet door te laten gaan binnen de kaders van de geldende coronamaatregelen. 

Oldenzaal houdt de vaste traditie van het kinderfeest ook dit jaar in ere. Sinterklaas arriveert zaterdag om 13.30 uur in Oldenzaal bij het Molkenboer. Vanaf hier gaat men onder muzikale begeleiding door de stad naar het gemeentehuis. Bezoekers worden verzocht om uiteraard de basisregels in acht te nemen, zoals onderling afstand houden.

Burgemeester Patrick Welman zal de Sint en Pieten uiteraard weer verwelkomen. Aanhakend bij de intocht is ook een letterspeurtocht uitgezet in de binnenstad. In de etalages hangen letters; als kinderen alle 40 letters gevonden hebben vormen deze een zin. Hiermee vallen voor de kinderen ook leuke prijzen te winnen.

Meer berichten
 
Auto zoeker