<p>Altijd al een slagwerkinstrument willen leren maar nog nooit aan toe gekomen? Kaliber Kunstenschool heeft een passende cursus.</p>

Altijd al een slagwerkinstrument willen leren maar nog nooit aan toe gekomen? Kaliber Kunstenschool heeft een passende cursus.

(Foto: )

Cursus slagwerk voor 55-plusser

Je bent nooit te oud om iets te leren; ook op muzikaal gebied. Voor wie altijd al eens het drummen wilde leren is er de cursus slagwerk voor 55-plussers bij de Kaliber Kunstenschool.

OLDENZAAL/TUBBERGEN - Wie altijd al wilde leerde drummen maar er nog nooit aan toe is gekomen kan nu deelnemen aan een cursus speciaal voor deze doelgroep. De eerste drie maanden kan men gebruik maken van een gratis leendrumstel. Zo is er ruim gelegenheid om uit te proberen of dit iets voor hen is.

Tot de slagwerkgroep behoren ook de kleine of grote trom, pauken, xylofoon, marimba, conga, bongo, djembé en cajon. Bij Kaliber leert men deze instrumenten beheersen, en tovert men binnen no time de mooiste ritmes en klanken tevoorschijn. De docenten van de Kaliber Kunstenschool begeleiden ze daarin en stemmen de les geheel af op het eigen niveau en tempo.

Men kan zich nu aanmelden voor de cursus of eerst een gratis proefles. Neem voor de proefles contact op met Kaliber via info@kaliberkunstenschool.nl of bel 088-48 68 700. Zie ook: www.kaliberkunstenschool.nl/slagwerk-voor-55plussers

Meer berichten
 
Auto zoeker