<p>Joyce en Demi Christenhusz gingen drie jaar geleden aan de slag als de Beauty en Voet Tweeling.</p>

Joyce en Demi Christenhusz gingen drie jaar geleden aan de slag als de Beauty en Voet Tweeling.

(Foto: )

Beauty en Voet Tweeling viert 3 jaar

Deze week vieren de Oldenzaalse zussen Demi en Joyce Christenhusz een mooie mijlpaal: drie jaar geleden openden zij hun eigen salon: de Beauty en Voet Tweeling. Hun doel: ieder lichaam laten stralen van top tot teen! Om het drie jarig bestaan passend te vieren hebben zij ook diverse leuke acties en aanbiedingen.

OLDENZAAL - Het was al van jongs af aan een passie voor de beide zussen; mensen helemaal in de watten leggen. Het openen van hun eigen schoonheidssalon aan de Luxemburglaan 9 was een logische stap. Sindsdien hebben zij een brede klantenkring op weten te bouwen; dankzij mond-tot-mondreclame maakten veel mensen kennis met hun brede aanbod behandelingen én ontspannen arrangementen. Zo laten zij de huid stralen dankzij gezichtsbehandelingen met hoogwaardige producten van merken zoals Klapp Cosmetics. Hierbij stemmen zij de behandeling en productkeuze precies af op uw specifieke huid voor een optimaal resultaat.

Mooie, stralende voeten
In de zomermaanden was het lekker druk bij de Beauty en Voet Tweeling. Immers, de zomer is hét moment om je voeten te laten stralen in open schoenen. Maar ook in alle ándere seizoenen geven zij graag optimale voetzorg. Zo kunnen Joyce en Demi steeds meer (medisch) pedicurebehandelingen uitvoeren; onder meer voor mensen met diabetische klachten of reuma. Iedere voet verdient een optimale verzorging. Zo laten zij deze weer stralen met een voetverzorging van Gehwol, afgemaakt met een GelColor-behandeling voor de nagels. Voor een manicure bent u bij hen eveneens in goede handen.

Kom tot rust
Om even helemaal tot rust te komen zijn er diverse ontspannende behandelingen en arrangementen. Alleen of in duo’s, wat dus ook een leuk moeder-dochter uitje is. Of een vader-zoon uitje, want ook de heren zijn uiteraard van harte welkom! Zo bieden zij vanaf nu weer de heerlijk ontspannen hot-stone massages aan met hete stenen. De ontspannen behandelingen zijn ook leuk om cadeau te doen met de feestdagen. Tevens bieden zij diverse geschenkpakketten aan met meerdere producten tegen aantrekkelijke kortingen. Feestelijk verpakt en goed te combineren met een cadeaubon voor een arrangement of behandeling.

Leuke aanbiedingen
Om het drie jarig bestaan passend te vieren bieden zij ook diverse leuke kortingen op producten en arrangementen. Alles met een passend thema, zoals een derde product gratis, 33 procent korting op een behandeling of... Wat de aanbiedingen precies zijn? Kijk hiervoor op hun website: www.beautyvoettweeling.nl

Maak een afspraak
De Beauty en Voet Tweeling werkt uitsluitend op afspraak om u de best mogelijke ervaring en aandacht te bieden. U kunt óók voor de avonduren en op afspraak in de weekends een behandeling of arrangement boeken. Ideaal voor mensen met een drukke werkweek. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.beautyvoettweeling.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker