<p>Dirk Scheele staat garant voor een daverende show in het Stadstheater zondag.</p>

Dirk Scheele staat garant voor een daverende show in het Stadstheater zondag.

(Foto: )

Dirk Scheele in het Stadstheater zondag

Op zondag 17 oktober 2021 speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke popconcert Muziek maken met Dirk Scheele (2+) in Stadstheater de Bond in Oldezaal.

OLDENZAAL - De YouTube-sensatie komt naar de theaters! In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes.

Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 55.000 abonnees. In 2020 heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

De voorstelling is op zondag 17 oktober. De start is om 11.00 uur en het duurt tot 13.00 uur. De voorstelling is in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Kaarten zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl Hier kunt u ook informatie vinden over alle andere voorstellingen die De Bond voor de komende tijd gepland heeft.

Meer berichten
 
Auto zoeker