<p>Het plein in winkelcentrum Vijfhoek Oldenzaal wordt gebruikt voor de festiviteiten.</p>

Het plein in winkelcentrum Vijfhoek Oldenzaal wordt gebruikt voor de festiviteiten.

(Foto: )

Feest: renovatie gereed van winkelcentrum Vijfhoek

Eindelijk is het dan zover; winkelcentrum Vijfhoek in Oldenzaal wordt officieel en feestelijk geopend na een grote renovatie. De officiële opening is afgelopen donderdag verricht door oud-burgemeester van Oldenzaal Theo Schouten en Alida Renkema, wethouder coördinatie binnenstad. Gedurende de maand oktober kan heel Oldenzaal door tal van festiviteiten vieren dat de renovatie van het winkelcentrum is afgerond.

OLDENZAAL - “Het verschil tussen het winkelcentrum voor en na de renovatie is groot. Het heeft een frisse en moderne uitstraling. Echt van deze tijd. De Vijfhoek is klaar voor de toekomst en dat is iets waar alle ondernemers in het winkelcentrum trots op zijn”, aldus Maja Veldhuis namens Winkeliersverening In den Vijfhoek.

Het bestuur, bestaande uit Fride Kok, Gerda Jurgens, Gerda Lubben, Han ter Braak en Maja heeft voor de festiviteiten in oktober de hulp gekregen van Jeff van de Biggelaar van stadspromotie Oldenzaal en van René Olde Keizer, Nimke Fiselier, Rob Smulders en Johnny Jansen.

Maja: ‘’We hebben elke zaterdag wel iets op het programma staan met lokale artiesten.” De eerste zaterdag, 2 oktober, kan er genoten worden van optredens van dansschool Lez Studio en de Swingende Kok. Brandweer Twente is op 9 oktober voor het winkelcentrum aanwezig. “Op zaterdag 9 oktober is ook WensAmbulance Oost-Nederland van de partij. Ter gelegenheid van de openingsmaand vragen wij aandacht voor hun mooie werk. In het winkelcentrum staan vier zuilen en bij elke winkel een bus waar iedereen een donatie in mag doen.” Het Hydra Theater uit Oldenzaal verzorgt elke zaterdag op het plein in het winkelcentrum optredens, maar ook elders in het winkelcentrum geeft Hydra Theater verrassingsoptredens. “Het feestelijke programma groeit nog steeds. Velen hebben al hun medewerking toegezegd en er komen er nog steeds bij. Advies is dan ook: Kom en geniet!”

Meer berichten
 
Auto zoeker