Foto: Picasa

Zing in koor ‘Vergeet Mij Niet’

OLDENZAAL - Bent u vergeetachtig of heeft u beginnende dementie? Houdt u van zingen? Kom dan woensdag 22 september om 19.00 uur naar het Michgoriushuis aan de Marktstraat 100 in Oldenzaal. Het meezingkoor Vergeet Mij Niet komt weer bijeen.

Zij pakken nu de draad weer op met de repetities. Muziek maken is een goede therapie voor mensen die toenemend vergeetachtig zijn. In het kader van de dementievriendelijke samenleving werd het koor opgezet, een initiatief van het Smartlappenfestival Oldenzaal in samenwerking met Impuls en de krant Hart van Oldenzaal. Naast het zingen staat ook de ontmoeting centraal. Ria Heijdens van Impuls laat weten dat er die avond ook koffie wordt gedronken met iets lekkers er bij. Dus schroom niet en kom en vertel het door. De afgelopen maanden hebben de leden alleen voor de spiegel gezongen, nu komen ze weer gelukkig samen om de kelen te strelen. De Zuiderzee ballade, Het Dorp van Sonneveld... alles trekt voorbij.

Komt u ook? Neem gerust iemand mee, want zij kunnen nog wel nieuwkomers gebruiken. Laat even weten of u komt op 22 september. Bel Impuls op 0541-571414 of mail: info@impuls-oldenzaal.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker