<p>Tekort aan kleedkamers zorgt ervoor dat jeugdteams bij toerbeurt mogen douchen. Een probleem waar een luchtje aan zit, maar waar hopelijk een verfrissende oplossing voor komt dit seizoen.</p>

Tekort aan kleedkamers zorgt ervoor dat jeugdteams bij toerbeurt mogen douchen. Een probleem waar een luchtje aan zit, maar waar hopelijk een verfrissende oplossing voor komt dit seizoen.

(Foto: Shutterstock)

Tekort kleedkamers bij Quick ‘20

OLDENZAAL - Voetbalclub Quick ‘20 is genoodzaakt om een noodmaatregel in te voeren. Aanleiding is het nijpende tekort aan kleedkamers. Ook op andere vlakken loopt de Oldenzaalse trots echt tegen de grenzen aan van wat mogelijk is.

Het bestuur van de club maakte bekend dat vanaf nu de JO9 en JO10 teams op de zaterdagen zullen rouleren met douchen. Een tijdelijke maatregel waarvoor zij dit seizoen een permanente oplossing hopen te vinden. “Wij begrijpen dat dit geen ideale oplossing is, maar vragen toch begrip voor deze beslissing.”

De noodmaatregel is een uitvloeisel van een problematiek waar het wedstrijdsecretariaat al een aantal jaren mee zit. Op een gemiddelde zaterdag worden namelijk maar liefst 50 wedstrijden afgewerkt op het park. Oftewel, ruim 100 teams moeten op papier omkleden en kunnen douchen. Ook qua het aantal velden is het lastig om ruimte te vinden voor al deze duels. De problemen namen toe toen er steeds meer teams op de zaterdag bijkwamen. Ook het splitsen van de jongens en meisjes geeft druk op de kleedkamers. Quick ‘20 keek samen met de gemeente ook al naar opties, aangezien de gemeente een deel van de accommodaties beheert. Plaatsing van tijdelijke kleedkamers in de vorm van portakabins is niet haalbaar vanwege het financiële plaatje.

Meer berichten
 
Auto zoeker