<p>De huisregels zorgen voor een fijn bezoek voor &aacute;lle gasten. Hier wordt in de zomer ook actief op gehandhaafd op het recreatiepark.</p>

De huisregels zorgen voor een fijn bezoek voor álle gasten. Hier wordt in de zomer ook actief op gehandhaafd op het recreatiepark.

Hou je aan de huis-regels op het Hulsbeek

OLDENZAAL - Deze zomer gaan we weer massaal genieten van de zon, het zwemmen en de gezelligheid op het Hulsbeek. Het recreatiepark verwacht de komende tijd een grote drukte; veel mensen vieren vakantie in eigen land en zoeken graag verkoeling in de warme zomer. Wel is het belangrijk om ons goed aan de huisregels te houden voor een fijn en veilig bezoek. 

Naast de geldende coronamaatregelen is het ook belangrijk om het park schoon en netjes achter te laten. Ruim dus zelf uw afval op en neem eventueel een afvalzak mee om dit in te doen. Gebruik liever geen glaswerk op het Hulsbeek; kapotte flessen kunnen immers een risico vormen voor andere bezoekers. Wanneer het aanhoudend warm is, kan ook een barbecueverbod van kracht zijn. Zo werd dit begin juni al afgekondigd in verband met aanhoudend warm weer. Wanneer barbecueën wel toegestaan is, mag dit uitsluitend op de aangewezen barbecueplekken. Honden zijn welkom op het Hulsbeek, maar deze mogen niet op de stranden, zonneweides en in het water. U kunt wel wandelen op de wandelpaden, mits de hond aangelijnd is. Uiteraard dient u ook poep op te ruimen.

Meer berichten
 
Auto zoeker