<p>De voormalige bibliotheek was een ideale vaccinatielocatie voor veel Oldenzalers - centraal gelegen, goed bereikbaar en veel parkeerruimte. Na bewezen diensten gaat deze eind juli dicht.</p>

De voormalige bibliotheek was een ideale vaccinatielocatie voor veel Oldenzalers - centraal gelegen, goed bereikbaar en veel parkeerruimte. Na bewezen diensten gaat deze eind juli dicht.

GGD Twente sluit eind juli de priklocatie in Oldenzaal

OLDENZAAL - De vaccinatielocatie in de voormalige bibliotheek in Oldenzaal gaat dicht. Op 26 juli sluit de GGD Twente deze vaccinatielocatie. Tegen die tijd zijn namelijk de meeste Twentenaren gevaccineerd.

De GGD Twente heeft momenteel een zestal vaccinatielocaties in gebruik. De grootste plek is in Expo Twente in Enschede. Daarnaast kan men zich ook laten vaccineren in Almelo, Hengelo, Nijverdal, Markelo en Oldenzaal. Op dit moment zet de GGD Twente zo’n 40.000 prikken per week. In totaal zijn er al 435.000 vaccinaties uitgevoerd. De Oldenzaalse locatie werd begin maart geopend en gaat nu als eerste dicht. Hierna sluit de GGD de vaccinatielocatie in Markelo, wat gepland staat voor 16 augustus. De overige locaties blijven nog wel geopend. Zo blijft er nog een redelijke spreiding over qua locaties zonder dat mensen te ver hoeven e reizen.

Meer berichten
 
Auto zoeker