<p>Jaimi van Essen, Louis Nijmeijer en Mari Ailo-Zaia: hoge <br>verwachtingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.</p>

Jaimi van Essen, Louis Nijmeijer en Mari Ailo-Zaia: hoge
verwachtingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

D66-lijsttrekkers klaar voor de strijd in 2022

LOSSER/OLDENZAAL - De Noordoost-Twentse politieke partijen zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de komende verkiezingen. Inmiddels zijn aardig wat lijsttrekkers gepresenteerd en men is druk bezig met de inventarisatie voor de uiteindelijke kandidatenlijsten en verkiezingsprogramma’s. Bij D66 in Losser is wethouder Jaimi van Essen verkozen als lijsttrekker, in Oldenzaal werd dit huidig fractievoorzitter Mari Ailo-Zaia. 

Beide werden gekozen met honderd procent van de uitgebrachte stemmen, wat hen een duidelijk mandaat geeft voor de verkiezingen op 16 maart volgend jaar. “D66 heeft in Losser laten zien dat we leveren: op het gebied van investeren in de dorpen, nieuwe voorzieningen zoals een middelbare school maar ook voortgang op het thema duurzaamheid. Dat smaakt naar meer!”, aldus Van Essen. In Oldenzaal is Mari Ailo-Zaia dito enthousiast: “Het geeft mij kracht en vertrouwen nu de leden ons een tweede periode gunnen om het werk van D66 Oldenzaal in de raad voort te zetten. Als kleine oppositiepartij hebben wij bij veel onderwerpen het D66-geluid laten horen, met name in het sociaal domein, het onderwijs, duurzaamheid en leefbaarheid in de Glimlach van Twente. We pakken vol energie door om nog meer moois voor Oldenzaal te bereiken.” D66 afdelingsvoorzitter Louis Nijmeijer heeft dan ook positieve verwachtingen.

Meer berichten
 
Auto zoeker