Foto: Merel Naafs

Kaartverkoop Paltival gestart

OLDENZAAL - De kaartverkoop voor de derde editie van het Paltival is gestart. Dit culturele festival voor kinderen van 2 tot 8 jaar zal gehouden worden op zondag 5 september in de tuin van het Palthehuis.

Na een succesvolle eerste editie in 2017 en vervolg in 2019 kan nu de derde editie gehouden worden. Kinderen kunnen dan genieten van theater, dans, zingen, workshops en meer. Kaarten zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl

Mooie samenwerking
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Niet zo gek dus dat diverse culturele instellingen en makers van Oldenzaal een cultureel festival organiseren voor de 2 tot 8-jarigen in Oldenzaal en omgeving. Stadstheater De Bond, PaltheHuis, Kaliber Kunstenschool, Bibliotheek Oldenzaal, De Bovenschools Cultuur Coordinator, Clown Spruit en de Cultuurmakelaar zijn volop bezig met de organisatie en staan garant voor een aansprekend programma.

Veel te beleven
Er staan voorstellingen op het programma van onder meer Frisse Oren, Spekkies met Prik en Zuleika de verhalenverteller. Er wordt gedanst als een dame en gezongen als een koningin. Prinses Paltival nodigt iedereen uit! De ochtend is speciaal voor 2 t/m 4-jarigen en de middag voor 5 tot 8-jarigen. Kaarten à 6,50 euro zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl. Wanneer er een kaartje wordt gekocht, wordt er direct een vast programma gekozen waar het ‘koetsje’ langs gaat. Er zijn twaalf verschillende programma’s om uit te kiezen, dus dat wordt een dolle rit!

Meer cultuurdeelname
Doel van het Paltival is om kinderen op een leuke manier in aanraking te brengen met cultuur. De ervaring leert dat veel kinderen hier weinig blootstelling aan hebben. In Oldenzaal loopt ook al een tijdje het project BoesCoolTuur om cultuurdeelname te stimuleren bij de Oldenzaalse jeugd.

Meer berichten
 
Auto zoeker