Gemeente draagt verhuur binnensportaccommodaties over

OLDENZAAL - Sport Oldenzaal BV neemt met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 de verhuur van de gemeentelijke binnensportaccommodaties over van de gemeente Oldenzaal.

Sporters kunnen straks in een online reserveringssysteem een accommodatie huren en betalen op alle momenten van de dag. Sleutels zijn dan af te halen bij Vondersweijde in plaats van in het stadhuis. Het huren van een sporthal of gymzaal in Oldenzaal wordt hierdoor een stuk gemakkelijker! De gemeente verzorgt op dit moment de verhuur van de gemeentelijke binnensportaccommodaties met uitzondering van het zwembad en de sporthal in sportcentrum Vondersweijde. Dit gebeurt door Sport Oldenzaal BV. Het college van B&W heeft besloten om de verhuur van de binnensportaccommodaties over te dragen aan Sport Oldenzaal BV waar sportcentrum Vondersweijde onder valt. Zo ligt de verhuur van alle gemeentelijke binnensportaccommodaties straks bij één partij.

Gemakkelijker reserveren
In het coalitieprogramma 2018-2022 staat dat de gemeente inzet op de doorontwikkeling van de digitale dienstverlening. Een online reserveringssysteem voor de sportaccommodaties is een veel geuite wens van de huidige huurders. Straks kunnen zij – en nieuwe huurders – via een online reserveringssysteem op elk moment van de dag een reservering voor een gymzaal of sporthal maken en wijzigen. Hiervoor wordt het huidige reserveringssysteem uitgebreid met een online module. Dus ook op vrijdagmiddag en in het weekend kan een reservering worden gemaakt of gewijzigd en kan de sleutel worden opgehaald. Als het systeem klaar is voor gebruik volgt hierover meer informatie. Huurders van de binnensportaccommodaties worden per brief over de overgang geïnformeerd.

Meer berichten
 
Auto zoeker