Afbeelding

Villapark Eureka op zoek naar versterking

Algemeen

DEURNINGEN - Twente heeft als toeristische regio veel te bieden aan gasten uit binnen- en buitenland: een gemoedelijke, gastvrije sfeer, het mooie landschap, de vele historische en culturele plekken in de regio en meer. Villapark Eureka, mooi gelegen aan de rand van landgoed het Hulsbeek, combineert al deze facetten. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Villapark Eureka is al drie jaar op rij gekozen tot het beste vakantiepark van Nederland, bekroond met een gouden Zoover-award en een gastenbeoordeling van 9,8. Het geheim achter dit succes is eigenlijk heel simpel: een mooi park met een professioneel team dat zich elke dag weer inzet om elke gast een topvakantie te kunnen bieden. Het park biedt een mooie selectie aan luxe bosvilla’s waarvan sommige voorzien zijn van wellnessfaciliteiten zoals een sauna, solarium, stoomcabine of whirlpool. Bovendien biedt het naastgelegen Hulsbeek ook een breed scala aan ontspannende en sportieve activiteiten voor jong en oud. Ook gasten met een zorgbehoefte zijn er van harte welkom.

Gastvrije ontvangst
Villapark Eureka heeft een gedreven team dat zorg draagt dat uw vakantie zo aangenaam mogelijk verloopt. Zij gaan hiervoor graag een stapje verder; u kunt bij de receptie terecht voor al uw wensen. Bijvoorbeeld voor goede tips over activiteiten in de omgeving, foldermateriaal, fietsverhuur, fietskaarten, de dagelijkse krant en nog veel meer.

Ondersteuning gezocht
Villapark Eureka heeft als onderdeel van het team ook twee (echt)paren die op het park zelf wonen. Zij helpen waar nodig in alle aspecten van het park, ook buiten de reguliere kantoortijden. Eén van de huidige echtparen stopt dit seizoen na acht jaar in deze functie, waardoor Villapark Eureka graag weer een nieuw (echt)paar verwelkomt. De opzet is dat zij dan parttime ingezet worden: de ene week is het ene paar inzetbaar, de andere week het andere paar.

Wie zoeken zij?
Villapark Eureka zoekt mensen die goed passen binnen het team en bijdragen aan de gemoedelijke en gastvrije sfeer. Mensen met een affiniteit voor Twente; voor de taal en cultuur, die bekend zijn met wat de regio te bieden heeft voor jong en oud. En ook een echte nuchtere, aanpakkende houding hebben. Kortom, échte noabers. Eén van deze partners moet daarnaast een technische achtergrond hebben; bijvoorbeeld als service-, installatie- of witgoedmonteur. Hij of zij gaat dan zowel zelfstandig als samen met de technische dienst preventief onderhoud uitvoeren en kleine reparaties. De andere partner ondersteunt in uiteenlopende taken van het gastencentrum. Het is een heel diverse vacature dus, die ook bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld een gepensioneerd echtpaar. Naast een passende geldelijke vergoeding wonen deze paren ook volledig vrij, zonder woonlasten, energie- of telefoonkosten, in een royale woning op het landgoed.

Iets voor u?
Spreekt deze uitdagende vacature van Villapark Eureka u aan? Stuur een handgeschreven sollicitatie met motivatie en recente foto’s graag naar Bosvillapark Eureka, Familie R. Nieuwenhuis, Reininksweg 7, 7562 PJ Deurningen. E-mailen mag ook: administratie@villapark-eureka.nl. Meer weten over het Villapark Eureka? Kijk ook op de website: www.villapark-eureka.nl.

!
Afbeelding
Nieuwe schrijfgroep 25 sep, 14:08
Afbeelding
Goede wijn behoeft geen krans: geslaagd eerste Twents Wijnfeest 25 sep, 13:06
Afbeelding
Leer anders naar kunst te kijken met deze cursus 24 sep, 14:25
Afbeelding
Kledinginzameling voor maneges met goed doel 24 sep, 13:04
Afbeelding
Gemeente praat met sportsector 23 sep, 15:11
Afbeelding
De kermiskroket gaat met de tijd mee 23 sep, 14:20
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29