Afbeelding

Online energiecafé

Algemeen

OLDENZAAL - Op 16 juni, van 19.30 tot 20.30 uur, organiseert de gemeente Oldenzaal een online Energiecafé voor inwoners.

Tijdens een interactief programma bespreken verschillende gasten in de studio een aantal thema’s op het gebied van (duurzame) energie. Hoe kunnen we in Oldenzaal de komende jaren omgaan met onze energie, energie besparen en duurzame energie opwekken? In deze online uitzending komen de visie op energie, impact op Oldenzaal en een aantal handige tips uitgebreid aan bod.

Energievisie
Het college van B&W heeft eind maart de Energievisie vastgesteld. Deze visie beschrijft de manier waarop we in de toekomst duurzaam kunnen omgaan met onze energie en hoe wij als Oldenzaal ons steentje kunnen bijdragen aan de doelstellingen uit het klimaatakkoord. Hoe we dit willen doen heeft gevolgen voor de manier waarop we wonen, werken en recreëren, want samen zullen we meer energie moeten besparen en meer duurzame energie moeten opwekken. Inwoners kunnen nu ook al wat doen, door stap voor stap slimme maatregelen te nemen die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Aanmelden is niet nodig, vanaf woensdag 16 juni staat er een link op www.oldenzaal.nl/energiecafe waarmee de uitzending te volgen is. U kunt dan ook live vragen stellen.

!
Afbeelding
Nieuwe schrijfgroep 25 sep, 14:08
Afbeelding
Goede wijn behoeft geen krans: geslaagd eerste Twents Wijnfeest 25 sep, 13:06
Afbeelding
Leer anders naar kunst te kijken met deze cursus 24 sep, 14:25
Afbeelding
Kledinginzameling voor maneges met goed doel 24 sep, 13:04
Afbeelding
Gemeente praat met sportsector 23 sep, 15:11
Afbeelding
De kermiskroket gaat met de tijd mee 23 sep, 14:20
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29