Afbeelding

Thijronde Hulsbeek weer van start gegaan

Algemeen

OLDENZAAL - De Thijronde over het Hulsbeek is weer van start gegaan. Op de woensdagochtenden zijn lopers weer van harte welkom om mee te lopen.

Na een hele lange winterpauze mag men weer als groepsactiviteit de Thijronde organiseren. En kunnen lopers ook weer na afloop naar Paal 12 op het terras of binnen voor koffie/thee. “Dat laatste, gezellig even ontmoeten, hebben we echt gemist. Maar het kan weer en dus nodigen we eenieder uit die met ons mee wil wandelen”, aldus de organisatoren.

Loop mee
Elke woensdagmorgen vertrekken lopers vanaf het mooie nieuwe plein bij Winkelcentrum De Thij precies om 09.00 uur. Mannen en vrouwen, meestal ruim 20 personen verzamelen op 1,5 meter afstand. Je mag mee als je geen klachten hebt en je contactadres (email of telefoonnummer) op de lijst bij Paal 12 wil invullen. Wandelen gaat in tweetallen op voldoende afstand. Deelname is gratis je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom en wandel mee met deze midweekse wandeling door het prachtige Hulsbeek.

Mooie routes
De 9 kilometer Thijronde is een stevige wandeling door Het Hulsbeek. Dit is de grootst mogelijke ronde om Toetersdennen tot achter op de klootschietbaan, langs het heideveld en dan om alle vijvers van Het Hulsbeek. De 6 kilometer groep doet het wat kalmer aan. Een wandeling van 6 kilometer met een korte pauze bij de Gammelkerbeek. Daarna langs het heideveld terug over Het Hulsbeek.

Paal 12
De wandelaars zijn om ongeveer 10.40 / 10.50 terug en gaan lopend of per fiets naar Paal 12 voor een bakkie koffie/thee. Altijd gezellig tot om ongeveer 11.00 / 11.10 je weer voldaan naar huis gaat en nog een hele dag voor jezelf hebt. De Thijronde is geschikt voor iedereen die zin heeft om met anderen te wandelen als midweekse beweging. Je leert ook maatjes kennen om nog eens vaker te gaan wandelen. Voor verdere informatie: neem contact op met Henk Köiter via henkkoiter@gmail.com of 06-10703551

!
Afbeelding
Nieuwe schrijfgroep 25 sep, 14:08
Afbeelding
Goede wijn behoeft geen krans: geslaagd eerste Twents Wijnfeest 25 sep, 13:06
Afbeelding
Leer anders naar kunst te kijken met deze cursus 24 sep, 14:25
Afbeelding
Kledinginzameling voor maneges met goed doel 24 sep, 13:04
Afbeelding
Gemeente praat met sportsector 23 sep, 15:11
Afbeelding
De kermiskroket gaat met de tijd mee 23 sep, 14:20
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29