FC Twente organiseert soccer-camps in de zomervakantie

ENSCHEDE - In de zomervakantie worden er verschillende FC Twente Soccer Camps georganiseerd voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar.

Drie dagen voetbalplezier in een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelen, het gebeurt allemaal tijdens de verschillende FC Twente Soccer Camps in de zomervakantie. De FC Twente Soccer Camps zijn dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur.

Goed voor de dag
Deelnemers wacht drie gezellige dagen volop voetbalplezier. Deelnemers krijgen hun eigen FC Twente Soccer Caps tenue, er worden Skill Games gehouden uit FIFA ‘21. Ze krijgen verder gezonde tussendoortjes en drinken. De begeleiding is in handen van gekwalificeerde trainers en na afloop ontvangen zij een medaille. Daarnaast maakt men kans op leuke voetbalprijzen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.fctwente.nl/soccercamps

Data en locaties
Er worden in totaal vijf FC Twente Soccer Camps gehouden in de regio. Zo krijgen zoveel mogelijk kinderen en jongeren de gelegenheid om deel te nemen. Van 5 tot en met 7 juli is dit bij Eintracht Ahaus. Van 12 tot en met 14 juli bij BWO Hengelo. Van 12 tot en met 14 juli bij De Tubanters in Enschede. Van 15 tot en met 17 juli bij SC Markelo en van 18 tot en met 20 augustus bij RKSV Vogido in Enschede.

Meer berichten
 
Auto zoeker