Foto: Picasa

Muziekfestival Rock am Esch Tubbergen

TUBBERGEN - Tubbergen is een festival rijker. Op zaterdag 28 augustus wordt aan de Haarweg/Hekkertsweg een muziekfestival gehouden met verschillende coverbands uit de gemeente. Het idee is om van Rock am Esch een jaarlijks evenement te maken.

Bij de eerste editie van Rock am Esch gaat vanaf 14.00 uur de klok op rock. Verschillende lokale coverbands brengen de grootste hits en beste albumtracks ten gehore. En met The Fortunate Sons en Dr. Blade & The Spincoaters als eerste namen, gaat het festival vlammend van start. Overige namen worden later bekend gemaakt. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor een ‘vroege vogel ticket’. Hiermee krijg je de mogelijkheid om een dag voor de reguliere ticketverkoop een kaartje voor Rock am Esch te bemachtigen. De daadwerkelijke ticketverkoop start binnenkort. De minimale leeftijd is 18+. Kijk voor meer informatie over Rock am Esch en de toekomstige kaartverkoop op: www.rockamesch.nl.

Stichting Rockfestival
Rock am Esch wordt georganiseerd door de Stichting Rockfestival Tubbergen, een groep van zes vrienden met een gezamenlijke passie voor muziek en festivals. Het idee om een muziekfestival te organiseren is ontstaan tijdens een zomerse barbecue onderaan de Tubbergse Esch. “We zijn er al anderhalf jaar mee bezig en wilden dit gloednieuwe muziekfestival eigenlijk vorig jaar houden. Door corona moest het uitgesteld worden”, vertelt mede-organisator Wouter Veldhuis. Die samen met de rest van de organisatie geen zin had om bij de pakken neer te zitten. “De overheid gelooft in het opnieuw plaatsvinden van festivals vanaf juli 2021, dus doen wij dat ook”. En wat gebeurt er als het festival vanwege Covid-19 geen doorgang kan vinden? “Bij een eventuele afgelasting krijgen de mensen met een kaartje hun geld terug.”

Meer berichten
 
Auto zoeker