Tuincentrum De Aadijk brengt sfeer en kleur in elke tuin!

ALMELO - Tuincentrum De Aadijk maakt uw tuin dit jaar extra kleurrijk! Het familiebedrijf verwelkomt u graag om zelf kennis te maken met de mooie diversiteit aan planten die sfeer brengen in elk jaargetijde.

Dankzij een uitgebreid assortiment en uitstekende service hebben zij door de jaren heen een vaste klantenkring op weten te bouwen. De Aadijk is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van langbloeiende zomerbloeiers. Zij staan bekend om de mooie variëteit aan kleuren in zowel hangende als staande potten. Onlangs openden zij de nieuwe winkel; met onder meer een uitgebreid assortiment kamerplanten, tuingereedschap, een complete dierenwinkel en meer.

Specialiteiten
Eenjarige perkplanten zijn een specialiteit van De Aadijk; zij leveren hier al jarenlang kwaliteit in dankzij eigen kweek in het vernieuwde kassencomplex. Daarnaast zijn ook de sfeervolle ‘hanging baskets’ in Engelse stijl erg geliefd; deze bloeien tot ver in het najaar bij een mooie nazomer. Zo hebt u lang plezier van deze mooie planten.

Perfect voor Moederdag!
Tuincentrum De Aadijk levert ook mooie plantencombinaties in een staande pot of hanger. Deze zijn uniek en bloeien het hele jaar door. Voor Moederdag, deze zondag 9 mei, hebben zij dan ook het perfecte cadeautje. Een mooie staande pot of hanger is een aanwinst voor de tuin - en je geniet er aanzienlijk langer van dan een gebruikelijk boeketje.

Kom langs
Tuincentrum De Aadijk is gevestigd aan de Almeloseweg 75 in Almelo. U bent van harte welkom voor een bezoek. Daarnaast kunt u ook perkplanten laten bezorgen. Kijk voor meer informatie én inspiratie ook eens op: www.tuincentrumaadijk.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker