Afbeelding

Tuincentrum De Aadijk brengt sfeer en kleur in elke tuin!

Algemeen

ALMELO - Tuincentrum De Aadijk maakt uw tuin dit jaar extra kleurrijk! Het familiebedrijf verwelkomt u graag om zelf kennis te maken met de mooie diversiteit aan planten die sfeer brengen in elk jaargetijde.

Dankzij een uitgebreid assortiment en uitstekende service hebben zij door de jaren heen een vaste klantenkring op weten te bouwen. De Aadijk is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van langbloeiende zomerbloeiers. Zij staan bekend om de mooie variëteit aan kleuren in zowel hangende als staande potten. Onlangs openden zij de nieuwe winkel; met onder meer een uitgebreid assortiment kamerplanten, tuingereedschap, een complete dierenwinkel en meer.

Specialiteiten
Eenjarige perkplanten zijn een specialiteit van De Aadijk; zij leveren hier al jarenlang kwaliteit in dankzij eigen kweek in het vernieuwde kassencomplex. Daarnaast zijn ook de sfeervolle ‘hanging baskets’ in Engelse stijl erg geliefd; deze bloeien tot ver in het najaar bij een mooie nazomer. Zo hebt u lang plezier van deze mooie planten.

Perfect voor Moederdag!
Tuincentrum De Aadijk levert ook mooie plantencombinaties in een staande pot of hanger. Deze zijn uniek en bloeien het hele jaar door. Voor Moederdag, deze zondag 9 mei, hebben zij dan ook het perfecte cadeautje. Een mooie staande pot of hanger is een aanwinst voor de tuin - en je geniet er aanzienlijk langer van dan een gebruikelijk boeketje.

Kom langs
Tuincentrum De Aadijk is gevestigd aan de Almeloseweg 75 in Almelo. U bent van harte welkom voor een bezoek. Daarnaast kunt u ook perkplanten laten bezorgen. Kijk voor meer informatie én inspiratie ook eens op: www.tuincentrumaadijk.nl

Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01