Afbeelding

Veel te beleven in de meivakantie bij OKids

Algemeen

OLDENZAAL - Deze meivakantie hoeven kinderen in Oldenzaal zich niet te vervelen. De hele vakantie door staan er leuke activiteiten op de planning.

De OKids buitenspeelclub zal op maandag, dinsdag en woensdag leuke buitenactiviteiten aanbieden van 15.00 tot 16.30 uur. Kosten bedragen 50 cent per keer en opgeven kan via www.oldenzaalkids.nl/club. Ook staan er twee dagactiviteiten op de planning, waarvan op vrijdag 30 april een thema dag bij het Scoutinggebouw van Titus Brandsma aan de Potskampstraat. Tijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de kosten bedragen 1 euro. De adelen stad Solaris stuurt een vertegenwoordiger naar kinderdorp Kids’ Watch om te beoordelen hoe dapper de kinderen zijn. Op het eind van de dag is het de bedoeling dat het dorp als eerste in het koninkrijk Dragontale een draak te gaan temmen.

Tweede activiteit
Op vrijdag 7 mei staat een activiteit met een avontuurlijk tintje op de planning. Ook deze activiteit vindt van 10.00 tot 16.00 uur plaats bij het Scoutinggebouw van Titus Brandsma. Kinderen kunnen tussen de middag broodjes bakken en er staat een spannende speurtocht op de planning. Tussen de middag eten de kinderen hun zelf meegenomen lunchpakketje op. Meer weten over beide dagactiviteiten van OKids? Ga naar www.oldenzaalkids.nl en klik via de knop ‘Activiteiten’ door naar de juiste activiteit.

Afbeelding
Spreekuur autisme 4 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei gisteren
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56