Afbeelding

De Beauty & Voet Tweeling laat je stralen van top tot teen!

Algemeen

OLDENZAAL - Al van jongs af aan wisten Demi en Joyce Christenhusz het zeker: hun passie is om mensen helemaal in de watten te leggen. De tweelingzussen openden hun eigen schoonheidssalon in Oldenzaal; een langgekoesterde wens die in vervulling ging. Bij de Beauty & Voet Tweeling bent u dan ook aan het goede adres voor een optimale verzorging van top tot teen!

Zij bieden een brede selectie behandelingen aan, waarbij zij uitsluitend werken met hoogwaardige producten. Zo laten zij de huid stralen door heerlijke gezichtsbehandelingen, met producten van het gerenommeerde Duitse merk Klapp Cosmetics. Iedere behandeling wordt afgestemd op uw specifieke huidtype, compleet met een huidanalyse, oppervlakte- en dieptereiniging, masker of epileren van wenkbrauwen en een verzorgende crème als afsluiting. Deze behandelingen zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld massages, aanvullend harsen, epileren of verven, al naar gelang uw specifieke wensen. Uiteraard is ook de man die goed verzorgd voor de dag wil komen van harte welkom; ook voor hem is een gezichtsbehandeling een waar genot!

Manicure en pedicure
Een mooie manicure en goed verzorgde voeten laten je helemaal stralen. Een goede basisbehandeling voor manicure of pedicure zorgt ervoor dat nagels er gezond en mooi uitzien. Ook hier gebruiken zij hoogwaardige producten zoals voetverzorging van Gehwol voor een uitstekend resultaat. Een manicure of pedicure is ook perfect te combineren met bijvoorbeeld een GelColor-behandeling; hierbij gebruiken zij intense hoogglans-nagellak van OPI voor een lang mooi resultaat. Ook perfect geschikt voor de teennagels, om deze zomer helemaal te stralen met perfecte voeten in open schoenen. Demi en Joyce volgen ook een opleiding tot medisch pedicure; vanuit de cliëntenkring is er steeds meer vraag naar. Zo kunnen zij straks ook mensen met bijvoorbeeld diabetische voetproblemen een optimale behandeling bieden.

Kom tot rust
Demi en Joyce bieden ook de nodige ontspannende behandelingen aan. Bijvoorbeeld een intensieve of juist ontspannende massage, om zo lichaam en geest weer tot rust te laten komen. Zeker nu is er grote behoefte om af en toe eens zo’n rustmomentje voor jezelf te nemen. Probeer bijvoorbeeld eens de uitgebreide hotstone-massage, waarbij warme stenen je alle stress en drukte laten vergeten.

Arrangementen
Naast dat u kunt kiezen voor losse behandelingen zijn er ook diverse leuke arrangementen; zoals het zomer-arrangement met een basis gezichtsbehandeling, thee met iets lekkers, een voetmasker en voetmassage én een uitgebreide ontspanningsmassage. Ook de pedicure- en harsbehandelingen zijn als arrangement te combineren. Maak je er een uitje van? Dan zijn ook duo-arrangementen mogelijk, om samen met moeder/dochter, vriend, vriendin of collega eens heerlijk tot rust te komen.

Maak een afspraak
De Beauty & Voet Tweeling werkt uitsluitend op afspraak; weekends en avonden in overleg. Zij zijn gevestigd aan de Luxemburglaan 9 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.beautyvoettweeling.nl

Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01