Nijhuis Meubels: een tafel geheel naar úw wensen

DENEKAMP - Nijhuis Meubels in Denekamp heeft een grote passie voor hout. Het is warm, het oogt mooi, het gaat lang mee én is ook nog eens heel duurzaam te produceren. Zij maken dan ook graag gebruik van dit mooie materiaal om tafels geheel naar wens te maken.

Een aantrekkelijke, degelijke tafel is een aanwinst voor ieder interieur. Je eet er, ontmoet er, werkt er en leeft er in de brede zin. Een standaard tafel voldoet lang niet altijd aan uw specifieke wensen. Wanneer u iets bijzonders zoekt, is Nijhuis Meubels hét adres. In hun werkplaats produceren zij namelijk eikenhouten tafels geheel naar wens. Ieder aspect van het eindresultaat bepaalt u zelf: kiest u een rechthoekige, ovale, ronde of vierkante tafel? Welke lengte, breedte en dikte van het tafelblad kiest u? Welke afwerking? Welke vorm en materiaal van tafelpoten? En in welke kleur is alles afgewerkt? Zo is het eindresultaat een tafel die precies bij u en uw interieur past. Klassiekers zoals de stoere ‘boomstamtafel’ met zijn industriële look zijn ook nu nog erg populair, maar ook meer elegante vormen vallen nu goed in de smaak bij de trendgevoelige koper.

Maatwerk
Nijhuis Meubels levert graag maatwerk tot in de laatste details. En wanneer uw wensen nóg wat verder gaan, kunnen zij u hier ook mee helpen. Zo staan zij open om uw geheel eigen ontwerp voor een tafel te realiseren. Dit gaat ook op voor het stalen onderstel; zij werken samen met vakmensen die ambachtelijk maatwerk leveren. Ook wanneer u een geheel eigen ontwerp in gedachte hebt is dit door hen te fabriceren. En: naar wens ook in elke denkbare kleur. Dit tegen prijzen die betaalbaarder zijn dan veel mensen denken. De levertijd van een tafel ligt doorgaans tussen de vier en zes weken. Naast afhalen in Denekamp is bezorgen uiteraard ook mogelijk.

Kwaliteitsproduct
Nijhuis Meubels specialiseert in eikenhout van erkende leveranciers in Europa die zorg dragen voor een duurzame productie van het gebruikte hout. Voorzien van de FSC of PEFC-certificering. Zo worden voor elke verkochte tafel twee nieuwe bomen geplant, waarvan één in Oeganda. Eiken is dankzij de schaal qua inkoop een aantrekkelijk geprijsde materiaalsoort. Andere houtsoorten zijn op verzoek wel mogelijk.

Maak kennis
Is een maatwerktafel ook iets voor u? Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een offerte op: www.nijhuismeubels.nl of bel: 06-53 28 92 56. Bezoek op afspraak is mogelijk.

Meer berichten
 
Auto zoeker