Neem géén glas mee naar het Hulsbeek

OLDENZAAL - Recreatiepark het Hulsbeek roept mensen op om zich beter aan de regels te houden. Met name op het gebied van het glasverbod zijn er nog veel overtredingen.

Op het Hulsbeek is er een permanent - dus ‘altijd’ - glasverbod van kracht. Dit heeft een goede reden: rondslingerend, kapot glas levert grote risico’s op voor de bezoekers die zich wél netjes gedragen. Je wil immers niet dat iemand op een mooie dag straks weer in de glasscherven stapt bij een bezoek aan het Hulsbeek. “Helaas hebben we de afgelopen dagen weer veel kapot glas gevonden”, verzuchtte het team via Facebook. Neem dus liever geen glas mee, of neem in ieder geval gebruikt glas weer mee naar huis.

Vaker verkeerd gedrag
Helaas is het Hulsbeek niet de enige organisatie die dit soort asociaal gedrag vaker ziet. Zo deed wijkagent Peter Withag afgelopen week eveneens verslag van kapotgegooide bierflesjes in het fietstunneltje aan de Huyerenseweg. Dit levert de nodige risico’s op voor fietsverkeer en werd daarom snel opgeruimd. Wie dit doet is ronduit asociaal, zo is de boodschap.

Meer berichten
 
Auto zoeker