Afbeelding

Nieuwe voorzitter voor badmintonvereniging Icarus

Algemeen

OLDENZAAL - Badmintonvereniging Icarus krijgt na 5 jaar een nieuwe voorzitter. Kyra Winkeler (26) neemt het racket over van Michelle Heerink-Kip (32).

De officiële overdracht was maandag bij de (online) ledenvergadering van de vereniging. De afgelopen jaren heeft Michelle Heerink-Kip met veel plezier de rol van voorzitter vervuld: “Icarus is een hechte vereniging variërend van enthousiaste jeugdleden tot senioren die al lid zijn sinds het moment van oprichting. Naast het feit dat we er de afgelopen jaren in geslaagd zijn om leden te werven en te behouden, zijn we erg blij dat we lid zijn geworden van de Omnivereniging Oldenzaal. We maken regelmatig gebruik van de bijbehorende faciliteiten, zoals het beachcourt en Paal 12. Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat we in Kyra een erg goede opvolger hebben gevonden.” Michelle draagt het voorzitterschap met het volste vertrouwen aan haar over.

Echte liefhebber
Sinds haar jeugd speelt Kyra Winkeler al bij de Oldenzaalse badmintonvereniging Icarus. Ze is absoluut een liefhebber van de badmintonsport. Na een tijdelijke stop in verband met haar studie, is ze sinds een aantal jaar weer terug bij de vereniging. Toen duidelijk werd dat er een nieuwe voorzitter werd gezocht, was het voor haar al snel duidelijk: “Hoewel er van binnen al iets begon te borrelen, wachtte ik nog even rustig af. Ik was ten slotte nog niet zo heel lang terug als lid. Maar toen ik werd gevraagd of ik interesse had in de functie, twijfelde ik geen moment. Dat wilde ik zeker!”

Grote voetstappen
“Het is een eer om in de voetstappen van Michelle te treden. Ze heeft de afgelopen jaren veel voor de vereniging gedaan en is een zeer gewaardeerd lid. De club is gegroeid en zit vol energieke en enthousiaste leden. Ik ga dan ook verder met waar zij is gebleven en misschien nog een stapje verder. Gezien mijn achtergrond in Marketing & Communicatie wil ik de vereniging online nog beter zichtbaar en aanwezig maken”, vertelt Kyra. Wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus het weer toelaten, komt het bestuur van de vereniging samen om de plannen voor het komende jaar te bespreken. Volgend jaar is zelfs het jubileumjaar van de badmintonvereniging. En niet zomaar een jaar, de club bestaat dan al 50 jaar! Iets om weer naar uit te kijken en reden genoeg om groots uit te pakken. Kijk ook op: www.bvicarus.nl. Iedereen is welkom!

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 1 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 9 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03