Nieuwe voorzitter voor badmintonvereniging Icarus

OLDENZAAL - Badmintonvereniging Icarus krijgt na 5 jaar een nieuwe voorzitter. Kyra Winkeler (26) neemt het racket over van Michelle Heerink-Kip (32).

De officiële overdracht was maandag bij de (online) ledenvergadering van de vereniging. De afgelopen jaren heeft Michelle Heerink-Kip met veel plezier de rol van voorzitter vervuld: “Icarus is een hechte vereniging variërend van enthousiaste jeugdleden tot senioren die al lid zijn sinds het moment van oprichting. Naast het feit dat we er de afgelopen jaren in geslaagd zijn om leden te werven en te behouden, zijn we erg blij dat we lid zijn geworden van de Omnivereniging Oldenzaal. We maken regelmatig gebruik van de bijbehorende faciliteiten, zoals het beachcourt en Paal 12. Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat we in Kyra een erg goede opvolger hebben gevonden.” Michelle draagt het voorzitterschap met het volste vertrouwen aan haar over.

Echte liefhebber
Sinds haar jeugd speelt Kyra Winkeler al bij de Oldenzaalse badmintonvereniging Icarus. Ze is absoluut een liefhebber van de badmintonsport. Na een tijdelijke stop in verband met haar studie, is ze sinds een aantal jaar weer terug bij de vereniging. Toen duidelijk werd dat er een nieuwe voorzitter werd gezocht, was het voor haar al snel duidelijk: “Hoewel er van binnen al iets begon te borrelen, wachtte ik nog even rustig af. Ik was ten slotte nog niet zo heel lang terug als lid. Maar toen ik werd gevraagd of ik interesse had in de functie, twijfelde ik geen moment. Dat wilde ik zeker!”

Grote voetstappen
“Het is een eer om in de voetstappen van Michelle te treden. Ze heeft de afgelopen jaren veel voor de vereniging gedaan en is een zeer gewaardeerd lid. De club is gegroeid en zit vol energieke en enthousiaste leden. Ik ga dan ook verder met waar zij is gebleven en misschien nog een stapje verder. Gezien mijn achtergrond in Marketing & Communicatie wil ik de vereniging online nog beter zichtbaar en aanwezig maken”, vertelt Kyra. Wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus het weer toelaten, komt het bestuur van de vereniging samen om de plannen voor het komende jaar te bespreken. Volgend jaar is zelfs het jubileumjaar van de badmintonvereniging. En niet zomaar een jaar, de club bestaat dan al 50 jaar! Iets om weer naar uit te kijken en reden genoeg om groots uit te pakken. Kijk ook op: www.bvicarus.nl. Iedereen is welkom!

Meer berichten
 
Auto zoeker