Afbeelding

Zoek mee naar het gouden paasei en win!

Algemeen

OLDENZAAL - Oldenzaal Promotie heeft dit jaar een leuke paasactie voor jong én oud. Ga op 2, 3 of 4 april mee op zoek naar het gouden paasei in Oldenzaal of doe mee met de kleurwedstrijd. In beide gevallen maak je kans op mooie prijzen van lokale ondernemers.

In het weekend voor Pasen verstoppen de geheime paashaasagenten van Oldenzaal Promotie drie eieren in Oldenzaal. Het ei wordt op 2, 3 en 4 april op drie verschillende plekken verstopt. Via de Facebookpagina ‘Oldenzaal, de Glimlach van Twente’ worden er dagelijks enkele hints van de verstopplek gegeven. Degene die het gouden ei als eerst heeft gevonden, belt het telefoonnummer dat ín het ei zit en wint een mooie prijs van bijvoorbeeld Van Gils meubelen, Tuin Totaal, Jumbo Kuipers, Bakkerij Olde Keizer of een Oldenzaalse cadeaubon.

Kleuractie
Naast deze zoekactie heeft Oldenzaal Promotie ook een kleuractie opgestart. Alle basisscholen in Oldenzaal ontvangen in week 12 een kleurplaat die zij zo mooi mogelijk mogen kleuren. De kleurplaat die het mooiste of origineelst ingekleurd is, wint een mooie prijs van onder andere Bakkerij Olde Keizer, Outdoor Challenge Park, Thijs, IJscotheek van Olffen, ‘t Duvelshofke of een Oldenzaalse cadeaubon. De kleurplaten zijn ook af te halen bij Jumbo Kuipers, Bakkerij Olde Keizer, Tuin Totaal of Thijs en dienen uiterlijk 6 april te worden ingeleverd bij Tourist Info Oldenzaal aan de Grootestraat 35-37.

Oldenzaal Promotie
Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info. Meer weten? Kijk op www.uitinoldenzaal.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 15 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26