<p>Een smakelijke waardebon van Karels Kitchen werd uitgereikt</p>

Een smakelijke waardebon van Karels Kitchen werd uitgereikt

(Foto: Martin Meijerink)

Van nacht, naar dagactiviteiten

OLDENZAAL - Afgelopen zaterdag was hij even bij me op bezoek, de burgemeester. De Nachtburgemeester wel te verstaan. Toon Brummelhuis, die we destijds hebben aanbevolen om reuring te brengen in het Oldenzaalse nachtleven. En mede om de kunst en de cultuur in Oldenzaal een boost te geven.

Zelf was hij al getroffen door het coronavirus, maar nu hij wist dat ik de tweede injectie had ontvangen, toonde hij voor mij warme belangstelling. Even bijpraten was zijn reactie. De altijd opgewekte en in de medemens geïnteresseerde Toon kwam mij ook op de hoogte houden van zijn activiteiten en van het besluit dat de werkgroep Stichting Nachtburgemeester i.o. had genomen. De zittingsperiode van twee jaar verlengen naar vier jaar. Om de werkelijk gestelde doelen te realiseren hebben we in overleg het stichtingsbestuur i.o. besloten dat een vierjarige zittingsperiode betere resultaten zal gaan afwerpen. Dus hoera, Toon blijft aan tot maart 2023.

Overdag actief
Nu het coronavirus ons allen in de greep houdt en het nachtleven door de avondklok is gemillimeterd - ook voor de Nachtburgemeester - heeft hij zijn activiteiten nu ook verplaatst naar de dag. Zijn oproep om zo snel mogelijk weer een Oldenzaalse stadsdichter te benoemen heeft zijn aandacht en hij doet hierbij een oproep aan de Cultuurmakelaar van Oldenzaal, er is werk te doen Quinta: toon initiatief! Zijn initiatief, om medeburgers die het zwaar hebben te verduren in deze periode een extra opkikker te geven slaat aan.

Waardebon
Het initiatief om een Oldenzaler die het zwaar heeft of heeft gehad in deze coronaperiode te verrassen met een dinerbon werpt zijn vruchten af. De Nachtburgemeester heeft dan ook een verzoek. Laat het hem weten wanneer u iemand kent die een smakelijke waardebon verdient. Dat kan iemand zijn die voor u of een ander of voor de club iets bijzonders heeft gedaan. Kijk op: www.nachtburgemeesteroldenzaal.nl/actievoorwaarden Zo maakte de firma Euro-Vital uit Enschede het mogelijk dat de Oldenzaalse Nachtburgemeester smakelijke dinerbonnen kon uitreiken. Hij steunt hiermee, al is het kleinschalig, de Oldenzaalse horecaondernemers.

Tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker