Afbeelding

Nieuwe vaccinatielocatie GGD in Oldenzaal open op 1 maart

Algemeen

OLDENZAAL - De GGD Twente opent op 1 maart een derde vaccinatielocatie in Twente. Deze komt dan in de voormalige bibliotheek aan de Ganzenmarkt 11 in Oldenzaal.

De GGD Twente opende als eerste een mega-vaccinatielocatie op de campus van de Universiteit Twente in Enschede en begin deze maand een tweede locatie in sporthal de Schelfhorst in Almelo. In totaal worden uiteindelijk zes locaties geopend in Twente, vooruitlopend op de grootschalige vaccinatie van de meeste Nederlanders. De GGD Twente heeft in de planning om vanaf nu elke drie weken een nieuwe vaccinatielocatie te openen. De drie resterende nieuwe locaties zijn op dit moment nog niet bekend. Het opzetten van deze locaties is een complexe logistieke operatie en er moeten veel inhoudelijke keuzes gemaakt worden. Verder is ook de beschikbaarheid van vaccins en medisch personeel om ze toe te dienen van invloed op dit proces. De Oldenzaalse locatie zal straks als eerste gebruikt worden om de leeftijdsgroep 75+ te vaccineren; later worden hier ook anderen gevaccineerd. De Rijksoverheid bepaalt wie wanneer aan de beurt is in de vaccinatiestrategie.

Mooie locatie
Het leegstaande pand aan de Ganzenmarkt is een handige locatie voor zo’n grotere vaccinatie-operatie. Het ligt mooi centraal in Oldenzaal en er is veel parkeerruimte. Bovendien is het pand ruim genoeg om voldoende afstand te kunnen houden.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 7 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26