Twentse parken zoeken vakantiewerkers voor zomer

OLDENZAAL - De drie grotere Twentse recreatieparken zijn inmiddels al weer bezig met de voorbereiding voor het zomerseizoen. Naar verwachting blijven veel mensen ook dit jaar nog in Nederland voor de zomervakantie. Mits de maatregelen het allemaal toelaten, is het dan ook goed mogelijk dat dit één van de drukste jaren ooit kan worden voor het Lageveld in Wierden, Rutbeek in Enschede en Hulsbeek in Oldenzaal. Dit staat of valt wel met de beschikbaarheid van voldoende vakantiemedewerkers.

De drie parken zijn inmiddels begonnen met het werven van vakantiemedewerkers voor het komende seizoen. Uiteraard wel met de belangrijke kanttekening dat we nu nog niet echt een idee hebben hoe de vlag er rond de zomerperiode bij gaat hangen qua het coronavirus. De parken gaan uiteraard uit van een positieve trend van minder besmettingen, steeds meer vaccineren en een langzame terugkeer naar het ‘oude normaal’. De drie parken zoeken voor de zomervakantie vakantiewerkers die doordeweeks en in de weekenden beschikbaar zijn. Zij moeten dan minimaal 16 jaar oud zijn en woonachtig in de omgeving van het Hulsbeek, Rutbeek of Lageveld. Zij worden ingezet van april tot en met september. Het werk is afwisselend en er is uiteraard wel af en toe risico op smerige handen. Maar ook een ‘risico’ op gewoon een geweldige zomer buiten mét een leuke bijverdienste.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de drie parken. Hulsbeek Oldenzaal: hethulsbeek@regiotwente.nl of bel 0541-513231. Rutbeek Enschede: hetrutbeek@regiotwente.nl of bel 053-4282411. Lageveld Wierden: hetlageveld@regiotwente.nl of bel 0546-575791

Meer berichten
 
Auto zoeker