Impuls introduceert ‘Rondje gezelligheid’
Foto: Shutterstock

Impuls introduceert ‘Rondje gezelligheid’

OLDENZAAL - Wanneer u, net als veel inwoners van Oldenzaal, wel eens een flinke wandeling maakt, kent u de voordelen van wandelen: een gezond(er) lijf en een leeg hoofd. Heerlijk! Maar ook een klein dagelijks ommetje in de buurt heeft dit effect.

Om de wandelrondjes in de buurt nog leuker te maken, introduceert Impuls het ‘Rondje gezelligheid’. Inwoners worden gevraagd om een koffie- of theepot voor het raam te zetten, als symbool voor (bijna ouderwets) gezellige koffiemomentjes. Zo’n koffie- of theepot kan van alles zijn: een oude of een nieuwe koffiepot, een theepot in een gekke vorm, ééntje met of zonder theekopjes, een kinderserviesje: het mag allemaal, als het er maar gezellig uitziet en goed zichtbaar is voor wandelaars.

Kleurplaat
Impuls stelt ook een kleurplaat beschikbaar via hun website. Deze kan ingekleurd of versierd worden en vervolgens aan de binnenkant van het raam geplakt worden. Zorg dat de koffie- en theepotten en/of kleurplaat goed zichtbaar zijn vanaf de straat, zodat het onderdeel wordt van een leuke route voor wandelaars.

Prijs
De leukste ramen met koffie- en/of theepot verdienen uiteraard een prijs! Maak dus een foto van uw eigen raam met het gezellige tafereeltje en mail de foto, onder vermelding van naam en adres naar info@impuls-oldenzaal.nl. Voor meer informatie over ‘Rondje gezelligheid’ kijkt u op www.impuls-oldenzaal.nl of bel: 0541-571414 (dagelijks van 08.30 tot 13.00 uur).

Meer berichten
 
Auto zoeker