Voor elk seizoen, voor elke vrouw: JcSophie

Of het nu elke dag is of bij de wisseling van de seizoenen de meeste vrouwen herkennen het probleem wel: wat trek ik aan? Je vindt de kleding in je kast niet meer mooi staan, je wil eens een andere kleur proberen of de kleding is te warm. Tijd voor JcSophie! Ieder seizoen komt JcSophie weer met een nieuwe collectie op de markt. Of het nou zomer of winter is, het merk komt opnieuw met stijlvolle items die je in je kast moet hebben!

In de winter van 2014 is het Nederlandse merk opgericht. Ze bieden een geheel moderne en vrouwelijke damescollectie. Ze maken veelal gebruik van zachte, effen kleuren. Maar ook als je bijvoorbeeld liever een felroze of juist donkerblauwe jurk draagt heeft JcSophie het voor je! Naast de effen kleuren biedt het merk kleding in diverse prints. Het mooie aan de kleding van JcSophie is dat het tijdloos is, dus de kleding is met alles te combineren. Ook als de modetrends weer veranderen kun je erin meegaan. JcSophie houdt bij het ontwerpen niet alleen rekening met hoe de kleding oogt. Er wordt minstens zo veel waarde gehecht aan draagcomfort. Dus of je nu een filmpje kijkt op de bank, een wandeling maakt of je een lange werkdag voor de boeg hebt JcSophie heeft de outfit voor je.

In de webshop van Sans vind je ook de collectie van JcSophie. Zodra er weer een nieuw seizoen aanbreekt en JcSophie een nieuwe collectie heeft, dan vind je die natuurlijk ook weer terug bij Sans. Zoek dus niet langer naar stijlvolle en comfortabele kleding, ga voor de kleding van het op en top Nederlandse merk JcSophie.

Meer berichten
 
Auto zoeker