Ria Lindenhof breit graag mooie mutsen voor goed doel

Ria Lindenhof breit graag mooie mutsen voor goed doel

OLDENZAAL - De column ‘Never Give Up’ van vorige week heeft nogal wat reacties teweeg gebracht. Goed is te lezen dat mensen zich bekommeren om het lief en leed van anderen, zo ook om dat van u en dat van mij.

Ik bewonder jullie medeleven, hart-ondersteunende reacties. De reactie van Eric die mij schrijft dat hij al jaren wordt gediscrimineerd. Eric, één ding zeg ik je: ‘Never Give Up”. in de strijd tegen het onrecht dat je wordt aangedaan. Bijzondere reactie ja zeker. Een voor mij wel heel bijzondere reactie was die van Ria Linderhof (70) uit Oldenzaal. Had Ria niet gereageerd dan had ze mogelijk als grijze muis voortgeleefd. Nu laat ik u, geachte lezer, kennismaken met Ria. Ze schreef, ik heb je column gelezen en als waardering brei ik voor jou een muts. Welke kleur moet het worden was haar vraag? Dus koos ik zoals de muizen zijn gekleurd, voor grijs. Afgelopen zaterdag gewapend met mondkapje naar Burgemeester Wallerstraat 18 in Oldenzaal. En zie, een mooie grijze muts had ze gebreid, een muts die over de oren kan worden getrokken was de beloning. Voor jou Kaatje Knip een speciale ‘Never Give Up’ muts. Deze gebreide muts kun je over je oren trekken zodat, wat je niet wilt horen kan worden gereduceerd. En dan ontdek ik geachte lezer waar ik u deelgenoot van wil maken. Ria Linderhof heeft als hobby breien. Op haar breimachine heeft ze al meer dan 1.000 mutsen gebreid. Mutsen in allerlei kleuren en maten en voorzien van een passend logo. Bijzonder ja zeker, heel bijzonder, want Ria breidt een muts voor € 5, waarvan na aftrek van de materiaalkosten wordt gedoneerd aan het goede doel: ‘Care Word Child”.

Ook een muts?
Wilt u ook een lekkere warme muts neem contact op met: Ria’s breistudio, Burgemeester Wallerstraat 18 7574 AR Oldenzaal. 0541-511467 of mobiel: 06-28299433 Linderhof.ria@gmail.com Oldenzaal, stad met vele vrijwilligers die goede doelen na streven!

Foto en tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker